Victorie cu eurogoluri la Ploiesti
Publicat in Mai 2, 2011
“U” Cluj s-a impus pe terenul Astrei, formatie care pana la ora jocului nu pierduse nici o partida acasa, timp de 8 luni de zile.

Meciul a inceput cum nu se putea mai prost pentru formatia “universitara”, care s-a vazut condusa inca din minutul 3, dupa reusita cu capul semnata de Stratila. Asta a fost practic singura faza notabila a primei parti, o repriza in care cele doua echipe s-au anihilat reciproc. In partea secunda “U” a parut mai proaspata si a alergat dupa egalare. Bostina a fost aproape sa inscrie, dar Miron i-a blocat sutul (’47).  A iesit apoi la rampa golgheterul Claudiu Niculescu. Atacantul Universitatii a inscris direct din corner cu o executie fabuloasa (’72). Si cand meciul se indrepta catre un rezultat de egalitate, “U” a marcat prin Pacurar. Dupa 9 pase succesive, mijlocasul a prins un sut sanatos de la marginea careului, fara sansa pentru Miron (’85).


CASETA MECIULUI
ASTRA – “U” CLUJ 1-2
Au marcat: Stratila (‘4)  / Niculescu (’72), Pacurar (’85)

ASTRA: Miron – Matel, Mihalache, Oprsal, Morais – N’Doye (Tigoianu, ’75), Seto – Stratila, Fatay, Tiganasu (Croitoru, ’55) – Miranda (Stan, ’88). Antrenor: Tibor Selymes
“U” CLUJ: Popa – Ungurusan, Abrudan, Munteanu, Bazzi  - V. Gheorghe (Pacurar, ’46), Nasser – Cojocnean, Bostina, Voican (Delgado, ’54) – Machado (Niculescu, ’68).
Antrenor: Ionut Badea

Cartonase galbene: Bazzi (’19), Pacurar (’69), Popa (’87)
Arbitru: Florin Ghimbasan (Brasov)
Asistenti: Adrian Popescu (Craiova), Vlad Parleanu (Bucuresti)
Stadion: “Astra”. Spectatori: 1000