Va asteptam la prezentarea lotului!
Publicat in Iulie 4, 2011
Joi, 14 iulie, de la ora 20:00, in cadrul unui eveniment spectacol, FC Universitatea Cluj isi va prezenta lotul de jucatori care va imbraca tricoul alb-negru pentru sezonul competitional 2011-2012. 


Vor urca pe scena toti membri echipei impreuna cu staff-ul tehnic, imbracati in noua linie de echipament produsa de cel mai mare producator de echipament sportiv din lume, Nike. Evenimentul va avea loc in piata Unirii, unde suporterii sunt asteptati in numar mare.

Atmosfera va fi intretinuta de celebrul rapper Puya, autor al hiturilor “Is This the Life”, “Vestul salbatic”, “Americandrim” sau “Undeva in Balcani” si cunoscuta trupa Personal, compozitoarea imnului “Numai “U””. Fanii Universitatii Cluj vor avea parte de nenumarate surprize, vor putea participa la concursuri inedite, iar pentru micutii suporteri ai echipei va exista un loc de joaca special amenajat.

Pentru ca ne pretuim valorile si nu ii vrem sa ii uitam pe cei care au slujit cu demnitate simbolul, cu ocazia galei, FC Universitatea Cluj va decerna premii care vor purta numele unor oameni care se identifica cu echipa noastra, dorind ca acest lucru sa devina o traditie in fiecare an. Astfel, jucatorul sezonului va primi trofeul “Dan Anca”, in timp ce premiul “Remus Campeanu” va fi inmanat celui mai fair play jucator. Nu vor fi uitati nici juniorii, urmand a fi premiata cea mai buna echipa de juniori a CCJ.

Dupa un sezon 2010-2011 incheiat onorabil pe locul 8, din statura unei nou promovate, in acest an echipa noastra va lupta pentru castigarea Cupei Romaniei si pentru clasarea pe un loc care sa ii permita accederea intr-o cupa europeana, iar acest lucru este posibil si datorita voua, suporterilor unici ai Universitatii Cluj. Va asteptam pe toti pentru o seara de neuitat!


*Fondata in 1919, Universitatea Cluj este cea mai iubita echipa din Cluj-Napoca.  Supranumiti “studentii” sau “sepcile rosii”, purtatorii tricoului alb-negru au in palmares o Cupa a Romaniei castigata in 1965, trei finale de Cupa in 1934, 1942 si 1949, locul 3 in campionat in 1934 si 1972, fiind vicecampioana a Romaniei in 1933.“U” Cluj este mai mult decât orice alt club de fotbal, este o Legeda si un Simbol al Romaniei!

HAIDE U!!!!