Universitatea Cluj – Sageata Navodari 1-1
Publicat in Septembrie 28, 2013
“U” Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul de pe teren propriu cu nou-promovata Sageata Navodari, din cadrul etapei a IX-a a Ligii 1. Oaspetii au fost cei care au deschis scorul, insa fotbalistii lui Ganea au reusit sa egaleze in repriza secunda prin capitanul “Sisi”. 

“Sepcile rosii” au inceput meciul in formula: Veselovsky – Takacs, Szilagyi, Abrudan, Mendy – Bucsa, Tirnacop, Rilke, Cristocea, Borza – Ene. Pe parcurs, in tabara “studentilor” au mai intrat Balde, Lemnaru si Dedu. De cealalta parte, tehnicianul Tibor Selymes a inceput meciul cu: Panagopoulos – Filip, Florean, Mera - Munteanu, Vezan, N’Doye, Roman – Tigoianu, Dinu, Peteleu.

Oaspetii au dominat inceputul de meci, reusind sa marcheze foarte repede dupa un penalty acordat gresit de brigade de arbitri condusa de Sebastian Coltescu. Fostul “student” Viorel Dinu l-a invins pe Veselovsky de la punctul cu var (min.6). La faza imediat urmatoare, clujenii lovesc bara transversala, dupa o lovitura libera. A urmat o perioada de joc in care ambele formatii au trecut peste faza de constructie, mizand mai mult pe contraatac. Chiar si asa, tabela de marcaj a ramas neschimbata, 1-0 pentru Sageata Navodari.

Repriza secunda a debutat in acelasi ritm, cu oaspetii in jumatatea Universitatii Cluj. Contrar cursului normal al jocului, Zsolt Szilagyi readuce zambetul pe buzele suporterilor cu golul egalizator. In urma unei centrari primite de la Cristocea, din lovitura libera, “Sisi” l-a invins pe portarul advers cu o lovitura de cap bine plasata. Era 1-1, iar jucatorii Universitatii Cluj incepeau sa fie mult mai hotarati in joc. Au urmat o serie de schimbari in ambele formatii, dar ritmul a scazut pe final. Meciul s-a terminat cu scorul de 1-1, iar Universitatea Cluj bifeaza al treilea punct din acest sezon.

In etapa urmatoare, “Sepcile rosii” vor juca in deplasare pe terenul unei alte nou-promovate, FC Botosani, meciul fiind programat luni, 7 octombrie, de la 16:00.