“U” Cluj – Concordia Chiajna 0-3
Publicat in August 19, 2013
FC Universitatea Cluj a cedat in fata celor de la Concordia Chiajna, scor 0-3, in cadrul etapei a V-a din Liga 1, in fata propriilor suporteri. Cei doi tehnicieni, Ioan Viorel Ganea si Ionut Chirila, au inceput meciul in formulele:

U Cluj: Dolha - Ciupe, Ninu, Neag, van Doten - Bucsa, Balde - Takacs, Cristocea, Tirnacop – Dedu

Concordia Chiajna: Ramniceanu - Cretu, Melinte, Leca, Bucurica - Neagu, Ispir, Purece, Rosu - Florea, Zaharia

Meciul a inceput cu “U” Cluj in jumatatea adversa, Tirnacop trecand de putin pe langa deschiderea scorului (min.9). Din acel moment, “Sepcile rosii” au fost dominate de oaspeti, acestia deschizand scorul in minutul 16, prin Zaharia, care a profitat de o greseala a apararii clujene. Elevii lui Ganea nu au reusit sa faca mare lucru pana la pauza, doar Tirnacop fiind cel care a mai amenintat poarta lui Ramniceanu, dar fara vreun rezultat pe tabela de marcaj (min.35). Scorul pauzei a fost 1-0 pentru Chiajna. 

Dupa revenirea de la vestiare, meciul a fost destul de echilibrat la ocazii de poarta, insa tot ilfovenii au fost cei care au si gasit plasa portii. Neagu a facut 2-0 pentru Concordia in minutul 63, moment in care Ionel Ganea a trimis pe teren trei jucatori proaspeti: Turcu, Szilagyi si Odiaka. Primul, Lucian Turcu, a si bifat o ocazie importanta de a reduce din diferenta (min.83), dar oaspetii au insistat si au marcat pentru 3-0. Onduku, venit de pe banca de reserve, a trimis balonul in plasa, dupa o centrare primita din flancul drept (min.85). Asadar, “U” Cluj mai bifeaza un insucces pe teren propriu in actualul sezon si ramane cu un singur punct dupa cinci etape.

In etapa urmatoare, “Sepcile rosii” joaca in deplasare, cu Dinamo Bucuresti, meciul fiind programat vineri, 23 august, de la ora 21:30.