"U" - CFR 1907 în semifinalele Cupei României. Ogăraru: "Vrem calificarea şi stadionul plin!"
Publicat in Ianuarie 21, 2015
Universitatea Cluj va întâlni pe CFR 1907 în penultimul act al Cupei României. Manşa tur e programată în intervalul 3-5 martie, în cartierul Gruia, urmând ca returul să se dispute în perioada 31 martie - 2 aprilie. După 20 de ani, Universitatea Cluj joacă în semifinalele Cupei României, iar azi, "studenţii" şi-au aflat şi adversarul din această fază a competiţiei: CFR 1907! 

Antrenorul George Ogăraru a declarat, la scurt timp după tragerea la sorţi, că Universitatea are o şansă mare să ajungă în finală, dar pentru a îndeplini acest obiectiv, ai noştri au nevoie de sprijinul fanilor. "E ceea ce ne-am dorit. Am spus de multă vreme că vrem CFR-ul în semifinale şi uite că dorinţa ni s-a îndeplinit. Acum nu ne rămâne decât să ne pregătim extraordinar de bine, să fim foarte serioşi la antrenamente, pentru că avem o şansă imensă să ajungem în finală. E obiectivul nostru de când am venit eu aici şi, iată, suntem la două meciuri distanţă să-l îndeplinim. Ne respectăm adversarul şi ştiu că vom avea o "dublă" foarte grea. Tocmai de aceea mizăm pe sprijinul fanilor. Vrem un stadion plin!", a spus George Ogăraru.

Despre importanţa suporterilor a vorbit şi Alfons Groenendijk, directorul tehnic  al echipei noastre. "Şi ca jucător, şi ca antrenor, am fost omul care s-a simţit foarte bine înconjurat de tribune arhipline. Sunt sigur ca aşa va fi şi acum, contra CFR-ului. E un mare derby şi o mare şansă pentru noi să ajungem în finală. Ar fi extraordinar să ajungem în faţa unui trofeu la 50 de ani de la ultima performanţă. Băieţii muncesc bine, vor munci şi mai mult, totul pentru a ne îndeplini obiectivele", a spus directorul tehnic al formaţiei noastre.

Altfel, "studenţii" au avut programat în această dimineaţă un antrenament fizic, extrem de intens. După aproximativ două ore istovitoare, băieţii noştri, însoţi de staff-ul tehnic, s-au răcorit în Marea Mediterană timp de câteva minute, aşa cum puteţi vedea şi în galeria foto de . După amiază este programat cel de-al doilea antrenament al zilei, pe excelentul teren de la hotelul Starlight.

Mâine, de la ora 16:00, "studenţii" joacă primul amical, în compania echipei germane SV Rodinghausen, din Regional Liga West (liga a IV-a). Vineri, de la aceaşi oră, elevii lor George Ogăraru vor întâlni echipa de tineret a formaţiei maghiare Haladas. Toate partidele vor fi transmise în format live-text pe site-ul oficial.