„Ne bucuram foarte mult pentru cele trei puncte!”
Publicat in Octombrie 17, 2011
Universitatea Cluj s-a impus duminica seara, pe teren propriu, in fata celor de la FC Brasov, scor 1-0, in cadrul etapei a 10-a a Ligii 1. Singurul gol al meciului si primul pe noul stadion a fost marcat de Laurentiu Marinescu, in minutul 40. Astfel, „Sepcile rosii” se mentin pe podium, acumuland 21 de puncte. 

Ionut Badea: 
„Intotdeauna o partida e facuta din momente. Pot sa spun ca daca intr-o prima parte am avut un ritm de joc mai redus, mai scazut, dar cu reale momente de caracteristici tehnice, au fost ulterior, dupa minutul 30, cateva momente bune ale noastre, dupa care am si inscris. Am fost conditionati si de jocul echipei din Brasov, o echipa artagoasa a Ligii 1, care primeste foarte greu gol, insa chiar si asa, fotbalul e facut din momente. Puteam sa inchidem jocul in anumite situatii, la fel cum puteam sa fim si egalati in altele. Apoi, vine suferinta, ca de fiecare data, in momentele in care ai doar un avantaj fragil de un singur gol. Cam asta a fost istoria primei partide jucata acasa in mod oficial.

Ma bucura foarte mult aceasta victorie, in conditiile in care veneam dupa un meci inaugural destul de urat din punct de vedere sportiv. Sunt echipe care au castigat, dupa aceste meciuri inaugurale, abia prin etapa a patra sau chiar a cincea. Ne bucuram foarte mult pentru cele trei puncte, jucatorii, impreuna cu stafful si conducerea. Sunt convins ca pentru suporteri a fost cu atat mai important, ne bucuram pentru ei si ii asteptam de fiecare data intr-un numar cat mai mare, cum de altfel si noi suntem datori sa construim in continuare aceasta echipa frumoasa a Clujului. Muncim foarte mult pentru acest lucru, ma bucur foarte mult ca am reusit sa imbinam experienta unor jucatori importanti ai Ligii 1, care au venit la Cluj, impreuna cu jucatori tineri care merita a fi introdusi poate chiar si din primul minut. Suntem un grup unit, asta se vede in teren, pentru ca in momentele de final, la acea suferinta de care spuneam mai devreme, practic acest lucru s-a vazut. Imi felicit echipa pentru modul in care a reusit sa gestioneze si sa gandeasca, practic, momentele jocului, pentru ca astazi au fost multe momente in care au gandit ce-au facut.

Noi trebuie sa constientizam ca suntem intr-un moment bun, chiar daca suntem intr-o casa noua, ceea ce presupune o perioada de adaptare. E important ca reusim sa gestionam bine aceste momente, astfel incat sa avem continuitate in rezultate si in obiective. Oricum, vreau sa felicit echipa din Brasov si ma bucur pentru fostul meu coleg, Daniel Isaila. Este un antrenor care merita incredere si sustinere din partea conducerii”. 

Daniel Isaila:
„Felicit echipa gazda pentru victorie, din pacate noi am pierdut acest joc, desi meritam cel putin um rezultat de egalitate. Am inceput jocul foarte bine, am stat bine in teren, am pus presiune pe adversar, nu le-am dat posibilitatea sa se apropie de poarta noastra, ne-am creat si doua-trei situatii foarte bune de a marca, le-am irosit. A venit acel minut 40 in care, inexplicabil, am gresit si echipa gazda a marcat si s-a desprins. Pana la final n-am reusit sa inscriem si am pierdut. Asta este fotbalul, trebuie sa invatam odata din aceste greseli si trebuie sa le eliminam. La un asemenea nivel, cand gresesti, te costa. Universitatea Cluj a avut maturitate, au profitat de greselile noastre si au inscris”, a declarat Isaila.