Mult succes, Dan Bucşa! Îţi mulţumim pentru tot!
Publicat in Decembrie 10, 2014
Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani s-a despărţit azi de Universitatea Cluj. După aproape doi ani, Dan Bucşa şi Universitatea Cluj au încheiat colaborarea pe cale amiabilă. "Îi mulţumim pentru tot lui Dan. A fost un jucător şi un om care ne-a ajutat foarte mult. Bineînţeles că uşa e deschisă oricând pentru el. Îi urez succes!", a spus Vlad Munteanu, preşedintele Universităţii Cluj. 

La rândul său, fostul căpitan al echipei noastre a ţinut să transmită un mesaj fanilor: "Am simţit momentul unei provocări. Universitatea mi-a oferit foarte multe şi voi fi recunoscător întotdeauna pentru asta. Faptul că am purtat banderola de căpitan a fost o onoare şi o mare responsabilitate, deopotrivă. Le mulţumesc tuturor, de la colegi, antrenori şi conducere şi până la fanii noştri care ne-au susţinut neîncetat. Vor rămâne mereu cu mine, oriunde voi merge", a spus Dan Bucşa.

În total, mijlocaşul a strâns 45 de meciuri în Liga I pentru "U", reuşind să marcheze două goluri, cu Ceahlăul (1-1) şi cu Steaua (1-4), ambele în deplasare.

Îi urăm mult succes în carieră!