La câţiva centimetri de victorie. Concordia – „U” Cluj 1-1
Publicat in Martie 9, 2014
Bara s-a opus loviturii de cap a lui Andreas Calcan, la ultima fază a confruntării de la Chiajna, iar echipa noastră a venit cu un singur punct din judeţul Ilfov, partida terminându-se la egalitate, 1-1

„Studenţii” au rezistat fără probleme primelor cinci minute, în care gazdele au forţat cu toate liniile, apoi au echilibrat şi au trecut la controlul partidei. Deşi a trebuit să se lupte şi cu terenul imposibil, echipa lui Mihai Teja a evoluat avansat, inteligent, şi a recuperat enorm în jumătatea adversă. Conform cursului jocului, Kovacs l-a deschis în centru pe Boutadjine, francezul a trimis pentru Vali Lemnaru, iar golgheterul a finalizat superb, după ce l-a întors pe Leca. Universitatea a evoluat cu maturitate şi a ţinut jocul departe de poarta lui Vladimir Niculescu. Chiajnei a apărut în joc abia în minutul 38, când portarul nostru a respins de lângă bară şutul lui Onduku,însă putea egala la ultima fază a primei reprize, dar Leca a trimis în transversală cu poarta goală în faţă.


Partea secundă a fost mult mai echilibrată, dar prima ocazie, una imensă, a aparţinut tot alor noştri. Lemnaru, după un dribling superb, a căutat colţul lung, dar balonul a ocolit poarta. În minutul 74, Onduku a reuşit să egaleze, la capătul unei faze-biliard, cu un şut din şase metri. 


Ultimul cuvând a aparţinut tot echipei noastre, dar transversala s-a opus unei victorii meritate, la lovitura de cap a lui Andreas Calcan. 


Un punct la Chiajna, pentru un total de 21, iar clujenii speră să continue parcursul perfect pe Cluj Arena, acolo unde sâmbătă, vine Dinamo Bucureşti.


foto gsp.ro