Gabriel Machado:"Cred ca oricine merita o a doua sansa in viata"
Publicat in Februarie 6, 2014

FC Universitatea anunta transferul jucatorului Gabriel Machado. Atacantul, in varsta de 24 de ani a semnat un contract valabil pe 2 ani si 5 luni cu Universitatea Cluj.
Machado, nascut la data de 2 septembrie, 1989 a evoluat la echipe precum  Juventude, Grasshopper, Stade Nyonnais, Universitatea Cluj (2009-2012), Steaua Bucuresti, Rayo Vallecano, Syrianska.

 

Cum ai primit oferta Universitatii Cluj?

 

Stiam ca Universitatea Cluj isi cauta atacant si am luat legatura cu domnul Florian Walter, care a fost incantat sa auda ca vreau sa pun umarul la salvarea de la retrogradare. Nu am venit pentru bani, cred ca ne ajutam reciproc, eu sa ma fac util echipei in indeplinirea obiectivului, iar clubul chiar sa ma vanda din nou.

 

Ce te-a determinat sa revii?

 

Avand in vedere ca nu am jucat de mult, „U” Cluj mi-a oferit sansa sa revin in fotbalul mare si sper sa le rasplatesc increderea. Ma identific cu noul proiect de aici si sper sa facem treaba buna impreuna.

 

Ce asteptari ai de la urmatoarea perioada?

 

Obiectivul nostru este clar, salvarea de la retrogradare. Cred ca il putem indeplini doar daca aratam ca suntem o echipa adevarata si unita.Cand ma refer la unita , vorbesc si de suporteri, toti suntem o familie.

 

La ce sa se astepte suporterii si colegii de la tine?


Suporterii cred ca asteapta de la toti, nu numai de la mine. Sa ne dam "viata" pe teren la fiecare meci si antrenament. In privinta colegilor, sper sa ii ajut cu experienta mea din Liga 1 si poate reusesc sa ii fac pe cei nou veniti sa se integreze mai repede in fotbalul romanesc.

 

Care este mesajul tau pentru suporteri?


Sper ca de-a lungul timpului lucrurile s-au mai asezat si sa fiu "judecat" doar prin evolutiile mele. Imi doresc ca lucrurile sa revina la normal si cred ca oricine merita o a doua sansa in viata.

 

Bine ai revenit!


Galerie foto AICI