Bilete pentru meciul cu CSU Craiova. Fiţi alături de „U”. Pe stadion!
Publicat in Septembrie 19, 2014
Universitatea Cluj întâlneşte luni, de la ora 21:00, pe CSU Craiova, într-unul dintre cele mai importante meciuri din acest sezon al Ligii I. Biletele pentru meciul din etapa a VIII-a se pun în vânzare sâmbătă, de la ora 12:00, la casele de la stadion (vis-a-vis de hotel Sport), iar preţurile sunt cele cu care v-am obişnuit deja:

Peluza I – 10 lei


Tribuna a II-a: 20 de lei


Tribuna I: 30 de lei
 


Zona VIP, etaj 4 – 50 de lei


Zona VIP, etaj 3 – 60 de lei


Zona VIP, etaj 2 – 100 de lei


Tichetele se vor vinde în intervalul orar 12:00 - 20:00, cu excepţia zilei de luni, când programul va începe la ora 10:00, iar vânzarea va continua până în apropierea orei de start.

Începând cu acest sezon, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50 la sută reducere, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1. Reducerea este valabilă exclusiv pe baza carnetului de elev/student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie.


Totodată, copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena.

Partida dintre "U" şi CSU Craiova e programată luni, de la ora 21:00, şi contează pentru etapa a VIII-a a Ligii I. Echipa noastră se află pe locul 9 în clasament, cu opt puncte.