Antrenorul Universităţii trage concluziile după primele două amicale
Publicat in Ianuarie 24, 2015
Antrenorul George Ogăraru a vorbit pentru site-ul oficial despre impresiile sale după primele două jocuri de pregătire ale echipei. Universitatea a remizat cu SV Rodinghausen (1-1) şi a câştigat, la scor de neprezentare, partida contra echipei de tineret a maghiarilor de la Haladas. George Ogăraru, antrenorul echipei noastre, spune că primele două jocuri au reprezentat mai degrabă antrenamente utile, în care a reuşit să testeze anumite faze, dar şi să-şi facă o impresie despre nivelul de pregătire al jucătorilor. 

"Nu m-a interesat scorul, neaparat, deşi, normal, vrem să câştigăm tot. Băieţii sunt într-o perioadă de acumulare, antrenamentele sunt extrem de solicitante şi, tocmai de aceea, mă aştept ca exprimarea în joc să crească gradat. Totuşi, amicalele m-au mulţumit, modul în care băieţii le-au abordat a fost foarte pozitiv. Am vrut să-i văd la lucru şi pe jucătorii tineri, să încercăm anumite exerciţii tactice, şi lucrurile au decurs aşa cum ne-am dorit", a spus George Ogăraru.

Antrenorii şi "studenţii" i-au dedicat victoria cu Haladas U21 colegului nostru Romulus Lazăr, marketing managerul clubului, care a devenit tătic chiar ziua partidei cu maghiarii. Îi urăm micuţei Elisa Maria bun venit în marea familie a Universităţii Cluj!

Următorul meci al Universităţii se va disputa luni, contra ruşilor de la Shinnik Yaroslavl, ocupanţii locului cinci în eşalonul secund. O galerie foto de la antrenamentul de sâmbătă al "studenţilor" găsiţi .