Ronald Gercaliu va semna cu FC Universitatea Cluj
Publicat in Ianuarie 3, 2014

FC Universitatea Cluj are placerea de a anunta primul transfer al anului 2014. Ronald Gercaliu  si-a reziliat contractul cu FC Erzgebirge Aue si va semna un contract pe 6 luni cu echipa noastra.

 
“Prin aducerea lui  Ronald Gercaliu vom castiga maturitate, tehnica de joc  si  experienta, adunata in anii petrecuti la echipe precum Red Bull Salzburg, Sturm Graz, Austria Viena si Ingolstad. In acelasi timp, aducem un jucator care are o mentalitate profesionista, propice pentru tinerii nostri jucatori. Am mare incredere in el si sunt sigur ca va reusi sa se integreze rapid in metodele de pregatire si filosofía lui Mihai Teja!”, a declarat administratorul special, Vlad Munteanu.

 


“ Am decis sa vin la Cluj, deoarece am auzit ca Liga de Fotbal din Romania este foarte buna si am cautat noi provocari.  Sunt onorat ca am jucat impreuna cu Vlad Munteanu in Germania  si stiu despre ambitia lui in ceea ce priveste fotbalul , in special, Universitatea Cluj.

Obiectivul meu principal este de a ramane cu “U” Cluj in Liga I”, a subliniat Ronald Gercaliu pentru Site-ul neoficial clubului.


In varsta de 27 de ani, fundasul stanga s-a nascut in Albania si joaca in Austria din 2005.

A jucat la echipe precum  Sturm Graz, Red Bull Salzburg, Austria Viena, SC Wiener Neustadt, FC Ingolstadt 04, LKS Lodz si FC Erzgebirge Aue.

 

FC Universitatea Cluj Ii ureaza bun venit!