Amara înfrângere nemeritată. “U” Cluj – Olimpia Satu Mare 1-2
Publicat in Octombrie 7, 2015

Universitatea Cluj rămâne fără victorie pe teren propriu în actuala ediție a ligii secunde, seria de Vest, după ce marți seară a pierdut la limită o partidă pe care a controlat-o autoritar. 

citeste mai mult...

Andreas Calcan, convocat la echipa naţională U21 a României
Publicat in Octombrie 5, 2015
Unul dintre căpitanii echipei noastre, Andreas Calcan, a fost convocat de către selecţionerul Cristi Dulca, la echipa naţională sub 21 de ani a României.
citeste mai mult...

Lecţia de contraatac. CS Mioveni – “U” Cluj 0-1
Publicat in Octombrie 5, 2015

Studenții au întrerupt “seria neagră” a înfrângerilor, iar sâmbătă s-au întors cu toate punctele din fieful Mioveniului, una dintre echipele experimentate din Seria de Vest a ligii secunde. 

citeste mai mult...

POVEȘTI STUDENȚEȘTI. Florin Cordoș, studentul de la USAMV: “Viitorul Universității sună frumos”
Publicat in Septembrie 30, 2015

Universitateacluj.ro continuă astăzi serialul intitulat “Povești studențești” prin intermediul căruia veți face cunoștință cu fiecare dintre jucătorii echipei noastre. Dacă săptămâna trecută am stat de vorbă cu portarul Roland Niczuly, astăzi ne îndreptăm atenția spre centrul defensivei și vi-l prezentăm pe Florin Cordoș. 

citeste mai mult...

Studenți ghinioniști. “U” Cluj – Șoimii Pâncota 0-1
Publicat in Septembrie 28, 2015

Echipa noastră a bifat duminică, pe teren propriu, a patra înfrângere consecutivă de la revenirea în liga secundă, de această dată împotriva arădenilor de la Șoimii Pâncota. 

citeste mai mult...

Steaua Universităţii a luminat Cluj Arena
Publicat in Septembrie 25, 2015

Peste 15.000 de suflete au urmărit imaginea definitorie a Universităţii: 11 puşti, crescuţi aici, cu carnetul de student în buzunar, s-au luat la trântă cu cei ce poartă titlul de campioni ai României. 

citeste mai mult...

POVEȘTI STUDENȚEȘTI. Roland Niczuly e gata să înfrunte Steaua: “Vom da maximum, vrem un stadion plin!”
Publicat in Septembrie 23, 2015
Universitateacluj.ro vă propune, începând de azi, să faceți cunoștință cu fiecare dintre componenţii Universităţii, într-un serial pe care l-am intitulat "Poveşti studenţeşti". Azi, cu puţin mai mult de 24 de ore înaintea confruntării cu Steaua FCSB, vă invităm să citiţi povestea portarului Roland Niczuly.
citeste mai mult...

Amintiri din Liga I: "U" - Gaz Metan 0-1
Publicat in Septembrie 19, 2015
Universitatea Cluj a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa Gaz Metan Mediaş (0-1), echipa care, în urmă cu patru luni, o împiedica decisiv în cursa pentru evitarea retrogradării din Liga I.
citeste mai mult...

O reţetă de succes: studenţi la „U” şi UBB
Publicat in Septembrie 16, 2015

Într-un moment delicat al existenţei sale, FC Universitatea Cluj se mândreşte că se poate baza pe sprijinul uneia dintre cele mai importante instituţii de învăţământ ardelene, Universitatea „Babeş Bolyai”.

citeste mai mult...

Înfrângere nemeritată la Tărlungeni: Unirea - "U" Cluj 1-0
Publicat in Septembrie 12, 2015
Echipa noastră a pierdut, din nou la limită, de data asta în deplasare, cu Unirea Tărlungeni.
citeste mai mult...