Un super-gol nu a fost îndeajuns. Olimpia - "U" Cluj 3-1
Publicat in Aprilie 18, 2016
Super-execuţia lui Olimpiu Moruţan a fost insuficientă pentru ca Universitatea să revină cu vreun punct de la Satu Mare.
citeste mai mult...

Mulţumim, Mihai Teja! Zsolt Szilagyi, Ovidiu Sărmăşan şi Mihai Nădăban, noii antrenori ai Universităţii
Publicat in Aprilie 14, 2016
Universitatea Cluj şi Mihai Teja au încetat, azi, raporturile contractuale, îi mulţumim lui Mihai pentru extraordinara muncă depusă şi, în acelaşi timp, îi urăm succes pe mai departe. 

De pregătirea "studenţilor" se vor ocupa Zsolt Szilagyi şi Ovidiu Sărmăşan, împreună cu Mihai Nădăban, antrenorul cu portarii. Le urăm succes noilor noştri antrenori şi suntem convinşi că ne vom bucura împreună de multe rezultate pozitive!

Egal la debutul în play-out: "U" Cluj - Unirea Tărlungeni 0-0
Publicat in Aprilie 11, 2016
Universitatea Cluj a început cu un egal fără goluri play-out-ul, pe Cluj Arena, contra Unirii Tărlungeni.
citeste mai mult...

Rămânem cu speranţe pentru play-off: "U" - Metalul Reşiţa 2-0
Publicat in Martie 27, 2016
Universitatea a câştigat ultimul meci jucat în sezonul regulat, 2-0, pe terenul bazei sportive "Dan Anca", contra Metalului Reşiţa.
citeste mai mult...

Cu Metalul Reşiţa, pe baza sportivă "Dan Anca"
Publicat in Martie 25, 2016
"Studenţii" vor disputa sâmbătă, de la ora 11:00, ultimul meci din sezonul regulat. Partida împotriva echipei Metalul Reşiţa va avea loc pe terenul sintetic din cadrul bazei sportive "Dan Anca".
citeste mai mult...

Cursa pentru play-off continuă: "U" - FCM Baia Mare 1-0
Publicat in Martie 20, 2016
Peste 1500 de suporteri au făcut baza sportivă "Dan Anca" neîncăpătoare, iar "studenţii" nu i-au dezamăgind, învingând în derby-ul cu FC Baia Mare, scor 1-0.
citeste mai mult...

Meciul cu FC Baia Mare se joaca pe baza sportiva Dan Anca
Publicat in Martie 17, 2016
Meciul dintre "U" Cluj si FC Baia Mare se va juca pe terenul sintetic din interiorul bazei sportive "Dan Anca" sambata, de la ora 11.
citeste mai mult...

Comunicatul administratorului judiciar al FC "U" SA, Marieta Anastasescu
Publicat in Martie 15, 2016

Este de notorietate ca „U” Cluj se confrunta cu greutati financiare, intrucat fondurile din activitatea directa si din sponsorizarile atrase sunt insuficiente pentru acoperirea cheltuielilor, de la  meciurile echipelor de juniori si ale echipei mari, la plata la zi a salariilor.

citeste mai mult...

Comunicat: Situatia salariilor la “U” Cluj
Publicat in Martie 14, 2016

Clubul Universitatea Cluj doreste sa aduca lamuriri cu privire la situatia salariilor achitate catre personalul angajat, in perioada 1.07.2015 – 08.03.2016.

citeste mai mult...

Trei puncte mari, pierdute în ultimele minute
Publicat in Martie 10, 2016
Universitatea a fost foarte aproape de o victorie extraordinar de importantă, contra liderului CSM Râmnicu Vâlcea, însă s-a trezit egalată pe final, iar acum se pregăteşte de un meci aproape decisiv, în deplasare, cu FC Braşov.
citeste mai mult...