Suporteri

Please select a poll for this category from the admin panel.

Please select a poll for this category from the admin panel.

Please select a poll for this category from the admin panel.
 

Only members can post in this forum. Sign up for a new account or login here.

Jucatori si jucatori

adi_ucj
Joined: 2011-03-15
User is offline
Posts: 11
IUnie 20, 2011 #1
Ce parere aveti voi despre Florescu care vine si se antreneaza cu U,primeste oferta sa semneze, refuza spunand ca U nu e de naul lui si ca poate la finalul carierei.Iar apoi merge la Rapid!
3 lucruri:
-in primul rand nu aveai ce sa cauti nici acum la U la nivelul la care esti.in primul rand tre sa vezi unde esti tu si unde e U.
-nu cred ca te vrea nimeni la finalul carierei cand vei fi o panarama si mai mare
-daca mergea in strainatate avea scuza, dar asa alegand Rapidul e ca si cand ar fi spus ca nu suntem noi de nivelul lui.A muscat mana care ia dat sa manance, pentru ce?Ca sa mearga la mitici?Aia-s mai buni decat noi?O sa vedem noi la sfarsit clasamentul.

Concluzie:
Copile, caracterul era ultimul lucru care ti-ar fi putut ramane neatins.Ca jucator esti praf,dar acum in ochi nostri esti praf si la capitolul caracter!
b.blade
Joined: 2011-03-14
User is offline
Posts: 1
Iulie 19, 2011 #2
@adi aici ai mare dreptate si eu citisem articolul in care refuza sa semneze cu U deoarece el cauta echipa in strainatate si doreste sa joace acolo ca la noi nu e de el daca imi aduc bine aminte a fost dat afara de ka o echipa din rusia din liga 2...mda un nivel foarte mare de joc ... si nu stiam ca ajuns la rapid dar se pare ca strainatatea s-a cam mutat in capitala ... oricum el nu ar fi putut ajuta echipa cu "talentul lui nativ" poate in cel mai bun caz era pe post d efanion sau obstacol pt adversari sa se impiedice de el , insa ce a facut el a fost foarte urat si se vede ca unii uita de unde au plecat si cine ii ajuta la greu... in fine ii urez cat mai multe meciuri pe banca rapidului asta daca prinde banca de rezerve daca nu si din tribune poate invata cum se joaca fotbalu.