Vlad Munteanu, după amicalul cu Haladás: „Am văzut dăruire şi agresivitate. Vor veni şi golurile”
Publicat in Ianuarie 29, 2015

Administratorul special al Universităţii Cluj a comentat pentru site-ul oficial evoluţia echipei în faţa maghiarilor de la Haladás. 

Universitatea a remizat în această după amiază cu Szombathelyi Haladás, scor 1-1, după o partidă pe care „studenţii” au controlat-o de la un capăt la altul, dar n-au reuşit să înscrie decât o dată. Maghiarii au deschis scorul la una din puţinele faze în care au apărut în careul lui Panagopoulos, Jagodics marcând dintr-un penalty obţinut tot de el (69). Echipa noastră a egalat prin Vali Lemnaru, tot de la punctul cu var (84), iar la ultima fază şutul lui Calcan a fost respins de pe linia porţii.

 

Vlad Munteanu, administratorul special al clubului, a remarcat atitudinea „studenţilor”, dar şi agresivitatea pozitivă cu care au abordat meciul. „Pot să spun că avem un nucleu de bază consisten, în jurul căruia se formează echipa, aşa, ca o primă concluzie după cele patru amicale. Mi-a plăcut în jocul de azi atitudinea băieţilor, felul în care au luptat pentru fiecare minge, faptul că au gândit fazele şi au construit cu inteligenţă. Am avut o posesie bună, am ştiut să ţinem de minge şi nu ne-am pierdut cu firea. Lipsesc golurile, însă sunt sigur că vor veni în meciurile care urmează şi, cel mai important, în campionat şi Cupă”, a spus Vlad Munteanu.

 

Mijlocaşul Pablo Ceppelini este de părere că echipa noastră merita mai mult din meciul cu maghiarii. „Din păcate am ratat multe ocazii, iar rezultatul nu prea aduce cu ce s-a întâmplat în teren. A fost un meci bun, împotriva unei echipe destul de arţăgoase, dar care a stat bine în teren şi a avut câţiva jucători periculoşi în ofensivă. Suntem convinşi că vor veni şi victoriile în „amicale”, dar cel mai mult contează să fim extraordinar de bine pregătiţi pentru retur. Ne antrenăm cât putem de bine în acest cantonament tocmai ca să reuşim să urcăm în clasament şi să ne calificăm în finala Cupei”, a spus şi „Ceppe”.