Victorie mare în Liga Elitelor: "U" - FC Ardealul 4-2
Publicat in Aprilie 20, 2016
Universitatea Cluj a învins cu scorul de 4-2 pe FC Ardealul Cluj, în derby-ul etapei din Liga Elitelor, şi a urcat pe primul loc al clasamentului, cu două runde înaintea finalului. Oaspeţii de la Ardealul au condus cu 2-0 până cu 23 de minute înaintea finalului, însă băieţii noştri au reuşit să revină incredibil şi să învingă. Moşuţi, cu un şut sub bară, iar apoi Haţiegan, au reuşit să restabilească egalitatea, pentru ca Olimpiu Moruţan să catapulteze o minge în vinclu şi să ducă pe "U" în avantaj. Norbert Janos a stabilit scorul final, 4-2, iar "U" a urcat pe primul loc al seriei Vest. 

În următoarea etapă, băieţii noştri vor întâlni, în deplasare, echipa FC Viitorul Mihai Georgescu, pentru ca în ultima rundă să primească vizita formaţiei ACS Poli Timişoara, a doua clasată. Formaţia noastră a adunat 49 de puncte, cu trei mai mult decât echipa bănăţeană şi patru faţă de Ardealul, şi are nevoie de o victorie în ultimele două runde pentru a merge la turneul final, de la Bucureşti, acolo unde se califică primele două clasate din fiecare serie. Câştigătoarea turneului final va reprezenta România în UEFA Champions League, destinată echipelor sub 19 ani.

Iată echipa aliniată de Călin Sălăgean: Rareş Pop – Manu, Chindriş, Nistor, Berci – Vlad, Tand, Janos, Chifu – Moruţan, Haţiegan. După pauză au mai jucat Irimie, Salcău, Ad. Pop şi Moşuţi