Victorie facila cu Branesti
Publicat in Aprilie 24, 2011
“U” Cluj s-a impus fara probleme la Chiajna, in fata Victoriei Branesti, gratie golurilor marcate de Cojocnean si Gabriel Machado.

Niculescu a avut prima mare ocazie de gol, dupa o lovitura de cap din centrul careului scoasa cu mare dificultate de Bordeanu (‘4). Cristea, Machado si Bostina ar fi putut si ei deschide scorul, dar au ratat tinta. A facut-o insa Cojocnean, omul momentului la Universitatea Cluj. Mijlocasul a patruns in banda dreapta si l-a invins pe Bordeanu cu un sut la coltul lung (’25).

In partea secunda  “U” a jucat mai economicos si a marcat inca o data pentru a avea liniste. Machado a receptionat mingea in stanga, a patruns in careu dribland doi adversari si a tras din unghi direct in plasa. (’60). Pacurar a fost aproape de a a majora scorul, dar sutul sau din lovitura libera a trecut milimetric peste poarta (’88).

CASETA MECIULUI
VICTORIA BRANESTI – “U” CLUJ 0-2
Au marcat: Cojocnean (’25), Machado (’60)
BRANESTI: Bordeanu – Maghici, Bar, Nicola (Poverlovic,  ’58), Lorincz – Al. Iacob (Ispir, ’77) – Coman, Novac (Todoran), Olariu, Avram  - Oprea. Antrenor: Ciprian Urican

“U” CLUJ: Popa – Ungurusan, Abrudan, Pele, Bazzi  - Cojocnean, Balde, Bostina (Pacurar, ’80), Cristea (Delgado, ’69)  – Niculescu (Nasser, ’56), Machado.
Antrenor: Ionut Badea
Cartonase galbene: Oprea (’88), Poverlovic (’75), Iacob (’41) / Cristea ('51)
Arbitru: Kovacs Istvan (Carei)
Asistenti: Adrian Vidan (Bucuresti), Andrei Constantinescu (Bucuresti)
Stadion: “Chiajna”Spectatori: 1000