O nouă formă a contractului între Consiliul Local şi FC "U" pentru marcă
Publicat in Aprilie 15, 2014

Noua formă a contractului dintre Primăria Cluj-Napoca şi clubul nostru va fi introdusă pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a Consiliului Local.


Aşa cum Universitatea Cluj a anunţat de mai bine de o lună şi jumătate, marca „U” revine în patrimoniul municipalităţii şi va fi cesionată clubului. Conform angajamentului, discutat pe larg marţi, de către primarul Emil Boc şi administratorul judiciar al FC „U”, Marieta Anastasescu, durata de cesiune a mărcii către clubul nostru va fi de un an, cu prelungire automată, dar cu acordul părţilor.

 

„Pentru că Universitatea e a clujenilor, iar marca defineşte acest club, azi am făcut următorul pas în transmiterea mărcii către municipalitate. Noua formă a contractului de cesiune va avea valabilitate un an, iar angajamentul va fi prelungit automat, aşa cum am stabilit în discuţia cu primarul Emil Boc. Clubul Universitatea Cluj este un brand al acestui oraş de 95 de ani şi prin acest pas ne asigurăm că istoria merge mai departe în capitala Transilvaniei, iar municipalitatea are siguranţa că echipa şi tot ce înseamnă "U" rămâne aici”, a spus Marieta Anastasescu, administratorul judiciar al clubului.