"U" Cluj - SV Rodinghausen 1-1
Publicat in Ianuarie 24, 2015
Universitatea joacă acum primul amical din stagiul de pregătire din Turcia, împotriva SV Rodinghausen. Bună ziua şi bine v-am găsit de la malul Mediteranei, acolo unde "U" joacă acum primul amical din stagiul din Turcia, împotriva echipei SV Rodinghuasen, din a IV-a ligă germană.

Iată echipa noastră:

Panagopoulos - Jovanovic, Skvorc, Neag, Martins - Costin - Kovacs, Paulinho - Zijler, Morar,Castillion

Min. 1 - A început meciul

Min. 7. - Zijler recuperează o minge în banda dreaptă, însă centrarea sa puternică trece peste poartă

Min. 8 - Zmarzoch trage de la 16 metri, puţin peste poartă. Prima fază de poartă de poartă a nemţilor.

Min. 9 - Castillion e faultat la marginea careului advers. Lovitură liberă pentru echipa noastră

Morar execută lovitura liberă, dar portarul reţine în doi timpi şutul pe centrul porţii.

Min. 10 - E 1-0 pentru germani. Veselinovic marchează cu o lovitură de cap, din centrul careului.

Min. 24 - Meciul se joacă la mijlocul terenului. Lipsesc fazele de poartă

Min 30 - Bulter este avertizat cu cartonaş galben pentru faulturi repetate.

Min 31 - Pe contra-atac, Bulter rămâne singur cu Panagopoulos, dar portarul nostru reuşeşte să devieze în bară. Ocazie uriaşă pentru nemţi!

Min. 43 - GOOOOOOL "U" Cluj! Vlad Morar marchează cu o lovitură de cap, sub transversală, după centrarea excelentă a lui Zijler. E 1-1

Pauză

Min. 46 - Începe repriza secundă. Iată formaţia noastră: Dolha - Ciupe, Crişan, Gravenberch, Bratu - Lungu - Ceppelini, Cristocea - Viveiros, Lemnaru, Mengolo

Min. 47 - Ocazie mare pentru "studenţi". Ceppelini trimite bine din lovitură liberă, iar Mengolo deviază puţin pe lângă bară. Începem partida ofensiv.

Min. 51 - Mengolo face o cursă în banda dreaptă, deschis excelent de Cristocea, trimite în faţa porţii, dar nu apare nimeni la finalizare.

Min. 70 - Beerman trage în diagonală, dar pe lângă bara din dreapta lui Dolha. Anterior, nemţii au cerut penalty la intervenţia lui Gravenerch asupra lui Williams

Min. 74 - Ocazie mare pentru "U": Mengolo îşi depăşeşte adversarul în viteză, trimite în faţa porţii pentru Lemnaru, însă căpitanul nostru trimite peste, din alunecare.

Min. 86 - Adrijanic ajunge bine la finalizare, dar trimite puţin pe lângă poartă, din cădere

Min 88 - Mengolo apare în faţa porţii, dar e deposedat în momentul şutului

Min 89 - Lemnaru ratează singur cu portarul. Schonwalder reuşeşte să agaţe mingea din gheata atacantului nostru!

Final de partidă

Vineri, de la ora 16:00, echipa noastră va disputa al doilea amical al iernii, contra echipei de tineret a maghiarilor de la Haladas. Meciul va fi transmis în format live-text pe site-ul oficial.

ŞTIREA INIŢIALĂ. "Studenţii" se vor duela, începând cu ora 16:00, cu echipa SV Rodinghausen, din Regional Liga West, a patra divizie din Germania. Meciul se va disputa pe terenul principal al hotelului Starlight şi va fi transmis în direct, fază cu fază, de site-ul oficial.

Înfiinţat în anul 1970, clubul din Rodinghausen a orbitat între divziile inferioare ale Germaniei, iar cea mai bună performanţă a fost atinsă tocmai în sezonul trecut, atunci când a promovat în Regional Liga West.