„U” Cluj a pus in vanzare abonamentele pentru retur!
Publicat in Decembrie 22, 2011
FC Universitatea Cluj a pus in vanzare, incepand cu 21 decembrie, abonamentele pentru returul sezonului 2011-2012. Clubul nostru a scos astfel pe piata abonamente pentru toate buzunarele, oferind suporterilor conditii avantajoase de a urmari meciurile „Sepcilor rosii” pe Cluj Arena. 

Preturile abonamentelor variaza intre 50 lei si 900 de lei, avand incluse numerose facilitati, iar acestea pot fi achizitionate de la sediul clubului (orele 10:00-17:00) si standul „U” din Iulius Mall (orele 10:00-22:00). Pentru copii mai mici de 4 ani se ofera gratuitate, fara locuri.

„Prin aceste abonamente am vrut sa aducem langa Universitatea Cluj cat mai multi suporteri in anul urmator. Am trecut peste orice aspect financiar, deoarece sprijinul fanilor nostri e cel care primeaza. Cred ca suntem clubul cu cele mai mici abonamente din Liga 1, iar acest lucru e inca o dovada a dorintei noastre de a fi mult mai aproape de comunitate. Avem tipuri de abonamente pentru toate varstele”, a declarat Cosmin Irimies, directorul executiv al „Sepcilor rosii”.

AICI puteti accesa pagina cu informatii complete despre abonamente!