„U” Cluj a fost la Balul Bobocilor de la Politehnica!
Publicat in Noiembrie 10, 2011
In aceasta perioada, „U” Cluj se implica in organizarea Balurilor de Boboci de la facultatile din oras. Ieri, clubul nostru a fost alaturi de bobocii de la Universitatea Tehnica, mai intai, la Casa de Cultura a Studentilor unde au fost alesi, in urma unui spectacol inedit, Miss si Mister Universitatea Tehnica 2011. Apoi, s-a lasat cu distractie multa in clubul Obsession. 

Cum in aceasta perioada au loc balurile bobocilor in cadrul facultatilor din oras, „Sepcile rosii” au inceput sa se implice in cat mai multe astfel de evenimente. Suntem deja parteneri in organizarea acestor spectacole si acordam diverse premii participantilor. Studentii s-au bucurat de premiile venite din partea FC „U” Cluj (vouchere, tricouri, sepci, fulare, esarfe si alte materiale promotionale) si au promis ca vor veni in numar cat mai mare la meciurile de pe Cluj Arena.

AICI puteti accesa o galerie foto de la Balul Bobocilor UTCN 2011.

In aceasta seara de joi, 10 noiembrie, „U” Cluj se alatura si bobocilor din cadrul Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii (UBB), incepand cu ora 22.00, in clubul Obsession. Mai mult, pentru saptamana trecuta ne-am notat deja in agenda Balurile Bobocilor de la Facultatea de Business (UBB) - 15 noiembrie si Facultatea de Medicina (UMF) - 17 noiembrie.