Tributari propriilor erori: Steaua – “U” Cluj 4-1
Publicat in Octombrie 20, 2014

Universitatea a pierdut confruntare din “Ghencea”, 1-4, contra Stelei, după un meci în care a ratat o sumedenie de ocazii, însă a şi greşit nepermis.

În “Ghencea”, clujenii au început curajos şi determinaţi. Gravenberch a luat o acţiune pe cont propriu, şarjând printre adversari, a centrat în faţa porţii, dar Mengolo n-a reuşit să se întindă şi să trimită în plasă. Era doar minutul 3. Bucureştenii, mult mai experimentaţi,ne-au taxat la prima fază. Papp a marcat cu o semi-foarfecă, după o centrare din banda stângă. Imediat, Gravenberch a replicat, dar şutul său puternic a fost respins peste poartă. Steaua a pus stăpânire pe joc şi a reuşit să-şi dubleze avantajul prin Szukala (31), fostul nostru fotbalist marcând cu capul, în urma unei centrari din banda dreaptă. Finalul de repriză ne-a aparţinut. Acelaşi Gravenberch a profitat de indecizia lui Arlauskis, recuperând o minge în colţul terenului, i-a centrat lui Andrei Lungu, însă mijlocaşul a trimis puţin peste poarta goală, printr-un vole, de la 16 metri.

 

Jocul bun s-a concretizat, până la urmă, şi pe tabelă. O minge respinsă de Latovlevici a fost lovită cu sete, de Dan Bucşa, iar Universitatea reintra în joc (59). Din păcate, pe fondul jocului nostru bun, Steaua a reuşit să marcheze prin Adi Popa, care a recuperat o minge la 20 de metri de buturile lui Veseleovksy. S-a făcut 4-1 în minutul 74, după ce Keseru a împins în plasă mingea ricoşată din transversală, în urma unei lovituri libere excelent executate de Sânmărtean. Finalul s-a jucat pe contre, iar Veselovsky a interevenit excelent la şuturile lui Tănase şi Stanciu. La cealată poartă, Lemnaru şi Bucşa au fost aproape să reducă din diferenţă.

 

Sâmbătă, 25 octombrie, echipa noastră primeşte vizita celor de la FC Viitorul. Meciul se va juca de la ora 18:30 şi contează pentru etapa a XII-a a Ligii I. 


foto onlinesport.ro