Trei puncte vitale. "U" - CSM Râmnicu Vâlcea 2-1
Publicat in Mai 15, 2016
Universitatea Cluj s-a impus în derby-ul play-out-ului, pe Cluj Arena, contra CSM Râmnicu Vâlcea, scor 2-1, şi se menţine cu şanse mari în lupta pentru evitarea retrogradării. După o primă repriză echilibrată, dar cu ocazii mai mari la poarta oltenilor, ai noştri au reuşit să deschidă scorul în minutul 69 prin Turkac. Slovacul a trimis cu sete, în plasă, din 16 metri, după o fază prelucrată de Olimpiu Moruţan. Bucuria "studenţilor" n-a ţinut decât trei minute, pentru că oaspeţii au reuşit să egaleze prin Octavian Vasile, care a trimis în plasă, cu o lovitură de cap, din doar 3 metri.

Universitatea a atacat în căutarea unei victorii vitale, iar Turkac s-a transformat într-un excelent servant pentru Hâmpea, care a catapultat mingea la vinclu (81), din faţa porţii. Clujenii s-au apărat exact în ultimele minute şi a menţinut un rezultat care-i ţine cu şanse mari de reuşită, în lupta pentru evitarea retrogradării. "U" are acum 24 de puncte, şi ocupă locul patru în play-out, însă se află la trei puncte de prima poziţie şi la doar două lungimi distanţă de CSM Râmnicu Vâlcea, echipa de pe locul doi, primul care asigură menţinerea în liga a doua.

Iată echipa folosită de Ovidiu Sărmăşan şi Mihai Nădăban în meciul de sâmbătă: Grecu – Butean, Cordoş, Crişan, Hîmpea – Boboc (75, C. Popescu), Erdei – Turcak, P. Popescu (59, Moruţan), Greu (82, Zdroba) – Vojtus

foto Arman Noemi