Trei puncte mari, pierdute în ultimele minute
Publicat in Martie 10, 2016
Universitatea a fost foarte aproape de o victorie extraordinar de importantă, contra liderului CSM Râmnicu Vâlcea, însă s-a trezit egalată pe final, iar acum se pregăteşte de un meci aproape decisiv, în deplasare, cu FC Braşov. Micuţa comună Jucu, aflată la 23 de kilometri de Cluj, a trăit unul dintre momentele extrem de importante ale istoriei sale sportive: primul meci oficial din Liga a II-a. Iar Universitatea Cluj, încurajată de peste 1000 de fani, a dominat liderul CSM Râmnicu Vâlcea încă din startul meciului. "Studenţii" au primit o importantă mână de ajutor la mijlocul primei reprize, atunci când Voinea a văzut al doilea cartonaş galben al partidei, fiind eliminat. Ai noştri au profitat de superioritatea numerică imediat după pauză, atunci când Alexandru Dan a înscris, cu o lovitură de cap, primul său gol în tricoul "alb-negru". 

Partida se îndrepta înspre o victorie importantă şi meritată a echipei noastre, însă a venit minutul 78 atunci când Pârvulescu a marcat din câţiva metri, după o minge "aruncată" în careu, din lovitură liberă. Oaspeţii au rămas în nouă jucători, după ce şi Samson a văzut al doilea "galben", însă atacurile noastre n-au mai adus golul victoriei. 

Pentru "U" urmează un meci extrem de important, în deplasare, pe terenul FC Braşov. Partida e programată duminică, de la ora 11:00, în direct pe Digisport 1.

Iată echipa aliniată de antrenorul Mihai Teja în partida de la Jucu: Bolboașă – Butean, Șandru, Crișan, Ciupe – Boboc, Alex Dan –  Ursu, Moruțan (60, Calcan), Ciobanu (46, Turcak) – Târnovan (46, Vojtus).

foto Silviu Cristea