Trei puncte foarte importante! „U” – Ceahlaul 1-0
Publicat in Septembrie 25, 2011
Universitatea Cluj si-a luat „ramas-bun” de la statutul de gazda pe stadionul din Medias cu o victorie in fata Ceahlaului Piatra-Neamt, scor 1-0, in fata a cateva sute de suporteri. Dupa trei etape in care nu au reusit sa gaseasca victoria, elevii lui Ionut Badea au bifat un succes important inaintea revenirii acasa, pe Cluj Arena. 

Multe ocazii de gol
Prima repriza a fost dominata de fotbalistii clujeni, „Sepcile rosii” avand nu mai putin de sase ocazii importante de gol in primele 30 de minute. Cojocnean a spart gheata in minutul 32, cu un sut din interiorul careului, dupa ce a fost gasit de Bostina cu o centrare perfecta. Era 1-0 pentru Universitatea Cluj, gazdele continuand sa domine la mijlocul terenului. Au urmat alte doua ratari, semnate de Niculescu si Cristea, scorul pauzei fiind 1-0 pentru „U”.

Multe cartonase
Dupa revenirea de la vestiare, Cojocnean a fost aproape de a realiza „dubla”, dupa ce a driblat tot ce a prins in cale, dar a trimis putin pe langa poarta (min.55). A urmat o perioada in care oaspetii s-au instalat in jumatatea clujeana, pentru ca apoi, agresivitatea ambelor formatii sa fragmenteze tot mai mult jocul. Centralul Ovidiu Hategan a impartit multe cartonase galbene si chiar unul rosu, lui Gabriel Machado, pentru un presupus fault dur asupra lui Cazan. Finalul de meci i-a gasit de nemteni in atac, insa Matache a fost la post, iar Universitatea Cluj obtine trei puncte importante in ultimul meci ca gazda pe terenul „Gaz Metan” din Medias. In etapa urmatoare, fotbalistii lui Ionut Badea revin la Medias, dar ca si oaspeti, urmand sa infrunte Gazul, meciul fiind programat sambata, 1 octombrie, de la ora 19.00.

"Universitatea este o echipa foarte buna"
Tehnicianul oaspetilor s-a declarat multumit de evolutia elevilor sai, desi acestia au pierdut meciul cu „U” Cluj. „A fost un joc pe care nu trebuia sa-l pierdem, dar nu pot fi suparat pe jucatorii mei, deoarece au aratat ca vor sa joace un fotbal frumos. Universitatea Cluj este o echipa foarte buna, iar faptul ca am jucat de la egal la egal cu ei ma face sa fiu multumit de baietii mei. Noi tratam fiecare meci cu gandul la victorie si asa va fi mereu”, a declarat Costel Enache, tehnicianul celor de la Ceahlaul Piatra-Neamt. 

Victorie pentru suporteri
Antrenorul gazdelor, Ionut Badea, le-a dedicat victoria fanilor. „Am avut parte de un final fericit, ma bucur pentru rezultatul de azi. Stiam ca ne asteapta o partida grea in compania unui adversar interesant. Ne asteptam la un joc de sacrificiu si ma bucur ca echipa a invatat sa joace si sub starea de suferinta. Concentrarea a fost maxima, iar aceste trei puncte castigate meritat sunt inca un pas inainte pentru noi. Ratarile fac parte din joc. Dedicam aceasta victorie tuturor suporterilor care, cu siguranta, vor fi in numar mare la inaugurarea de pe 11 octombrie, dar si la celelalte meciuri ale Universitatii Cluj pe Cluj Arena. A fost o victorie obtinuta cu mult sacrificiu si le-o dedicam lor din suflet”, a declarat Ionut Badea, antrenorul Universitatii Cluj.

AICI puteti viziona rezumatul partidei!