Studenți ghinioniști. “U” Cluj – Șoimii Pâncota 0-1
Publicat in Septembrie 28, 2015

Echipa noastră a bifat duminică, pe teren propriu, a patra înfrângere consecutivă de la revenirea în liga secundă, de această dată împotriva arădenilor de la Șoimii Pâncota. 

La nici două zile după meciul de poveste contra Stelei FCSB, din “șaisprezecimile” Cupei României, copiii Clujului porneau în căutarea primei lor victorii în fața propriilor fani. Aproape 2.000 de suporteri au format din nou o singură voce, în misiunea lor de a le da o supradoză de energie băieților noștri, însă prima jumătate de oră a fost săracă în ocazii la cele două porți. Apoi, “U” i-a împins pe arădeni în propriul careu, iar Schieb (36) și Greu (44) au ratat pe rând, ultimul din poziție de “unu la unu” cu “veteranul” Irimia.

 

Defensiva noastră s-a clătinat serios după puțin timp de la reluarea jocului. Mai exact, Radu Crișan a încercat o deviere riscantă spre Niczuly, Pirtea a interceptat și a înscris, dar asta după ce a preluat evident balonul cu mâna, infracțiune la care arbitrii au închis ochii (63). Marius “Papi” Popescu, antrenorul nostru, a forțat prin introducerea vârfului Cocină, autor al unei duble-ocazii în același minut, 75. Mai întâi l-a întins pe Irimia, care a respins în corner, după care tot el a deviat pe spate, însă mingea a mers alături. Ultimele secvențe s-au scurs greoi, cu nervii spectatorilor întinși la maximum din cauza clasicelor tertipuri ale adversarilor, care au tras în mod agasant de timp. Chiar și așa, în prelungiri, Cândea s-a trezit cu balonul în zona punctului cu var, dar s-a pripit și a ratat complet execuția.

 

Universitatea contabilizează, astfel, o nouă înfrângere la același scor, 0-1, și rămâne pe locul 12 în seria Vest a ligii secunde, cu doar trei puncte strânse în cinci etape.

 

Primul “11” aliniat de Marius “Papi” Popescu și Zsolt “Sisi” Szilagyi a arătat astfel: Niczuly – Dulap, Crișan, Cordoș, Hâmpea – Cândea, Kovacs (Boboc, 35) –  Popescu (Cocină, 66), Calcan, Greu (Butean, 79) – Schieb.

 

Sâmbătă, de la ora 11:00, vom juca în fieful Mioveniului, echipa fostului nostru jucător și antrenor, Claudiu Niculescu. 

FOTO: Noemi Arman