Show în tribună, penalty-uri ratate și-o victorie clară. “U” – Unirea Dej 3-0
Publicat in Ianuarie 30, 2016

Cu o galerie compactă în spate, care a format o singură voce pe toată durata meciului, Universitatea n-a avut emoții, astăzi, contra Unirii Dej (Liga a III-a), în cel de-al patrulea amical al anului. 


Ai noștri au început tare partida disputată pe terenul sintetic din incinta bazei sportive “Dan Anca”, din cartierul Gheorgheni, au pus de două ori mingea la punctul cu var, însă au ratat de fiecare dată deschiderea scorului. Mai întâi, portarul dejean a parat balonul trimis telefonat de Ursu, ca apoi Calcan să ia la țintă bara transversală.  

 

Golurile studenților au venit, în schimb, în partea a doua, fiind semnate de Beldean (jucător aflat în probe), Patrick Popescu, respectiv Norbert Janos. S-a terminat 3-0 pentru formația noastră, aceasta fiind cea de-a doua victorie obținută în meciurile de pregătire, după 4-1 cu Sănătatea Cluj. Zilele trecute, “U” a mai bifat o remiză, 2-2 cu Național Sebiș, respectiv o înfrângere severă, 0-4 cu Unirea Jucu.

 

Antrenorul Mihai Teja, care nu a contat pe Valentin Lemnaru, dar nici pe Hristu Chiacu, cei doi optând să părăsească Universitatea, a aliniat următorul “11”: Grecu – Butean, Crișan, Cordoș, Berci – Stanciu, Al. Dan – Ursu, Calcan, Greu – Zdroba.

 

Au mai jucat: Moruțan, Hîmpea, Ciupe, P. Popescu, N. Janos, R. Beldean.