Restart timid. “U” Cluj – CS Mioveni 0-0
Publicat in Februarie 27, 2016

Formația noastră a bifat doar o remiză albă, astăzi, pe Cluj Arena, în primul meci oficial din 2016.


Cu șase noutăți în primul “11” față de anul trecut, Universitatea a trecut pe lângă deschiderea scorului încă din minutul 7, când Ursu a ratat ținta după o cursă personală de peste 30 de metri! Din acel moment, însă, jocul și-a pierdut prematur din consistență, ocaziile clare lipsind până spre finalul reprizei, când argeșeanul Florescu a executat o lovitură liberă din banda dreaptă, iar balonul a izbit transversala (35).

 

“U” Cluj a avut posesia în startul părții secunde, dar fără să-i pună probleme portarului Croitoru. Totul până în minutul 69, la o nouă acțiune personală a lui Ursu, încheiată cu golul lui Târnovan, anulat pentru ofsaid. Introdus între timp, Butean a încercat o execuție spectaculoasă, din careu, cu exteriorul, dar balonul a trecut peste poartă (70). Destul de absenți până atunci, oaspeții au fost la un pas să profite de o eroare în defensiva noastră, însă Bolboașă a fost atent la șutul aceluiași Florescu (86). Prelungirile meciului au echivalat cu seria ratărilor uriașe semnate de Universitatea, Moruțan și Târnovan pripindu-se, pe rând, din poziții ideale, în fața lui Croitoru.

 

S-a terminat 0-0, iar echipa noastră se menține pe locul 9 în Seria de Vest a ligii secunde, cu 27 de puncte. După etapa de astăzi, lider este CSM Râmnicu Vâlcea, cu 38 de puncte, în timp ce locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off, este ocupat de CS Mioveni, cu 32 de puncte.

 

Runda viitoare, programată pe 5 martie, vom juca la Satu Mare, contra Olimpiei.

 

Primul “11” aliniat de antrenorul Mihai Teja a arătat astfel: Bolboașă – Ciupe, Șandru, Cordoș, Berci (80, Voineag) – Ursu, A. Dan (85, C. Popescu), Boboc, Ciobanu (64, Butean) – Moruțan – Târnovan.

FOTO: cjsport.ro