Restart ratat. "U" Cluj - ASA Târgu Mureş 0-3
Publicat in Februarie 23, 2015
Universitatea Cluj a pierdut partida de pe teren propriu contra celor de la ASA Târgu Mureş, scor 0-3. 20 de minute a rezistat echilibrul pe teren, până când Sebastian Colţescu a acordat penalty la o intervenţie imprudentă a lui Gravenberch asupra lui Hora. Olandezul a văzut cartonaşul roşu, iar Ousmane N'Doye a transformat fără emoţii. "Studenţii" au riscat şi au continuat partida cu o aşezare cu trei jucători pe linia de fund, însă n-au reuşit să pună în pericol poarta lui Stăncioiu până cu un minut înainte de pauză. Atunci, Raul Costin a şutat peste poartă la un contra-atac excelent purtat de Van den Broek şi Kovacs.

Repriza secundă a fost echilibrată, măcar în primele ei 30 de minute. Mureşenii au preferat să aştepte contra-atacul decisiv, în timp ce "studenţii" au forţat ofensiva şi golul egalizator. Acesta putea să vină în minutul 70, atunci când Stăncioiu au scăpat o minge uşoară, dar Mengolo n-a reuşit să trimită în poarta goală. Imediat s-a făcut 2-0, Bumba marcând după un şut-centrare a lui Voiculeţ. ASA a dominat autoritar finalul de meci şi a mai marcat o dată, de data asta dintr-un penalty mai degrabă imaginar, venit în urma unui duel dintre Skvorc şi Hora. Ultimul a fost cel care a transformat.

Iată echipa folosită de George Ogăraru şi Alfons Groenendijk: Panagopoulos - Jovanovic, Gravenverch, Skvorc, Bambara - Ceppelini, Costin, Van den Broek - Zijler (37, Kovacs), Lemnaru (64, Castillion), Mengolo.

În următoarea etapă, băieţii noştri vor întâlni pe Dinamo, la Bucureşti. Meciul e sâmbătă, de la ora 20:30, în direct pe DigiSport 1 şi Look TV.

foto Cristian Cosma