Remiza injusta
Publicat in Aprilie 10, 2011
Niculescu a ajuns la cota 11 in clasamentul golgheterilor, dar golurile sale cu Medias,plus reusita lui Voican din prelungiri n-au fost de ajuns pentru o victorie cu Gaz Metan.

Incurajati frenetic din tribune, “studentii” au inceput in forta partida si Machado a tras primul semnal de alarma la poarta lui Plesca. Portarul a iesit salvator din poarta si l-a blocat pe brazilian (’12). A iesit apoi la rampa Niculescu, atacantul care isi traieste la “U” a doua tinerete. Si-a reglat tirul cu o lovitura libera expediata putin peste poarta (’18), si l-a invins apoi pe goal-keeper cu o executie marca inregistrata: sut de la 25 metri, direct in plasa, fara nici o sansa (’41). “Clau-gol” a facut 2-0 dupa trei minute, cu o executie de la distanta. Mingea a cazut in fata portii si l-a pacalit pe acelasi Plesca (’45).

In partea doua “gazistii” i-au luat tare pe “studenti”, Eric (’47) si Roman (’52) trecand pe langa gol. Pele l-a faultat in careu pe Roman, Deaconu a aratat punctul cu var, dar Marius Popa a parat penaltiul executat de Eric (’64). Brazilianul s-a revansat cinci minute mai tarziu si a marcat cu un sut de la marginea careului.  Roman a adus egalarea, trimitand mingea in poarta, din cativa metri, dupa centrarea lui Hoban. S-a jucat apoi pe contre, cu garda jos. In prelungirile partidei, Andrei Voican, scapat singur cu Plesca, l-a invins pe acesta, dar asistentul Onicas a anulat golul eronat, pe motiv de offside.

CASETA MECIULUI
“U” CLUJ – GAZ METAN 2-2
Au marcat: Niculescu (’42, ’45) / Eric (’69), Roman (’86)
“U” CLUJ: Popa – Buhus, Pele, Munteanu, Mendy – Cojocnean (’74, Voican), Balde, Bostina (Gheorghe, ’80), Cristea – Niculescu (Tony, ’66), Machado. Antrenor: Ionut Badea

GAZ METAN: Plesca – Zaharia, Akaki, Markovic (Miclea, ’63), Tartovac – Hoban, Kubala (Bozesan, ’46)  -Bawab, Eric, Parvulescu – Aganovic (Roman, ’46). Antrenor: Cristian Pustai
Cartonase galbene: Balde (‘8), Cristea (’21), Mendy (’47), Popa (’55) / Zaharia (’42), Kubala (’44), Parvulescu (’55)
Arbitru: Alexandru Deaconu (Bucuresti)
Asistenti: Ioan Onicas (Zalau), Radu Iulian (Bucuresti)
Spectatori: 3000
Stadion: “Gaz Metan”