Primul antrenament la soare, în Turcia FOTO
Publicat in Ianuarie 20, 2015
"Studenţii" au ajuns luni seara la hotelul Starlight, din apropiere de Side, iar din această dimineaţă s-au pus pe treabă. Un stabiliment de cinci stele, pe faleza Mării Mediterane, o vreme de primăvară târzie şi terenuri de antrenament atât de bine întreţinute că Ronnie O'Sullivan ar putea încerca un meci demonstrativ. "Studenţii" s-au pus pe treabă şi au dat startul cantonamentului ce se va întinde pe aproape trei săptămâni. Azi, echipa noastră a efectuat o primă şedinţă de pregătire, urmând ca după-amiază să revină la treabă pentru al doilea antrenament al zilei. "Vom avea o pregătire gradată, important e ca pe 21 februarie să fim în cea mai bună formă", le-au transmis George Ogăraru şi Alfons Groenendijk lui Lemnaru şi compania.

"Meniul" de antrenamente conţine câte două şedinţe zilnice, condimentate cu "vizite" la sala de forţă şi exerciţii la piscină. Meciurile amicale încep joi şi vor fi în număr de şapte. Primul adversar, echipa de tineret a maghiarilor de la Haladas.

Iată lotul Universităţii în Antalya:

Portari: Leonidas Panagopoulos, Emilian Dolha, Roland Niczuly

Fundaşi: Petar Jovanovic, Raul Ciupe, Dino Skvorc, Doru Bratu, Radu Crişan, Daniel Martins, Ionuţ Neag

Mijlocaşi: Raul Costin, Andrei Lungu, Pablo Ceppelini, Vasilică Cristocea, Paulinho Martins, Nuno Viveiros, Lorand Kovacs, Andreas Calcan

Atacanţi: Valentin Lemnaru, Geoffrey Castillion, Danzell Gravenberch, Justin Mengolo, Vlad Morar

Portarul Robert Veselovksy urmează un program special de recuperare la Bucureşti şi urmează să revină la antrenamente în aproximativ o săptămână.  

Mai multe imagini de la şedinţa de pregătire de azi puteţi vedea .