Parteneriat intre FCC – FC Universitatea Cluj
Publicat in Octombrie 12, 2011
Fundatia Comunitara Cluj si FC Universitatea Cluj au lansat astazi un parteneriat in vederea dezvoltarii Fondului „U pentru Cluj”. Prin acest fond, FC Universitatea Cluj isi propune sa contribuie cu resurse la dezvoltarea comunitatii locale, sustinand in special proiectele adresate copiilor si tinerilor sportivi, dar si veteranilor sportului clujean.

„FC Universitatea Cluj vine mai aproape de orașul sau printr-un model de implicare in comunitate care la noi lipseste. Ne pasa de generatiile tinere de sportivi si de veteranii care au nevoie de sprijinul nostru, motiv pentru care - pentru 2011-2012 – am decis sa investim in  aceste  două  directii. Si incurajam si alte grupuri sa ni se alature”, subliniaza Calin Hintea, presedinte FC Universitatea Cluj.

Sumele atrase și directionate spre Fondul „U pentru Cluj” vor fi administrate de Fundatia Comunitara Cluj, care va gestiona inclusiv procesul de acordare de finantari, alaturi de un comitet alcatuit din reprezentanti ai partenerilor, respectiv ai celor două categorii ce vor fi  susținute. In urmatoarea luna, Fundatia va dezvolta un calendar de activitati ce vizeaza atragerea de resurse si acordarea de finantari. 

„Vom crea oportunitati pentru tinerii care vor sa practice un sport, insa nu au resursele necesare, si vom spune povestile nespuse ale veteranilor sportului clujean. Toate acestea, intr-un cadru care ofera ocazii de implicare atat membrilor echipei active a clubului, cat si suporterilor, celor care ii sustin - si in general, clujenilor”, declara Simona Serban, director executiv FCC.

Pentru mai multe detalii: www.upentrucluj.ro