Ora de fotbal! "U" Cluj - FC Caransebeş 4-0
Publicat in Octombrie 31, 2015
Universitatea Cluj a reuşit un meci foarte bun şi a învins cu scorul de 4-0 pe FC Caransebeş, ajungând la 13 puncte în acest sezon. La primul meci al lui Mihai Teja după revenirea pe banca Universităţii, "studenţii" au deschis scorul încă din minutul 10, prin Cosmin Popescu. 15 minute mai târziu, mingea a curs excelent pe traseul Greu - Cocină - Ursu, ultimul a întors pe toate feţele un fundaş advers, iar apoi a marcat pe lângă portar. Scorul putea căpăta proporţii de neprezentare, dar Cocină a ratat singur cu portarul, iar Greu şi Ursu au fost opriţi, la limită, pe motiv de offside. Cu şapte minute înaintea finalului de repriză, Greu a marcat pentru 3-0, cu un şut la colţul lung, după ce a fost servit excelent de Ursu. Repriza s-a încheiat cu acţiunea individuală a lui Hâmpea, dar şutul său a lovit bara. Fotbal-total pentru "U"!

Universitatea a dominat jocul şi în partea secundă, însă n-a reuşit să-şi mărească avantajul decât pe finalul partidei. Atunci, în minutul 86, Ursu a obţinut un penalty, pe care tot el l-a transformat, cu un şut pe centrul porţii, stabilind scorul final. Universitatea ajunge la 13 puncte în clasament, după unul dintre cele mai bune meciuri ale sezonului, iar etapa viitoare se deplasează în Vestul ţării, pentru jocul cu Metalul Reşiţa.

Iată echipa folosită de Mihai Teja: Niczuly - Butean, Crişan, Al. Mutu, Hâmpea - Boboc, Cândea (76, Tarcea) - Oct. Ursu, Greu (87, N. Janos), C. Popescu - Cocină (65, P. Popescu)

Universitatea Cluj este alături de familiile celor care şi-au pierdut viaţa în tragedia de vineri seara, din clubul Colectiv, din Bucureşti. Dumnezeu să-i odihneacă în pace!