O nouă înfăţişare: Universitatea Cluj, precum campionii lumii
Publicat in Iulie 19, 2014
"U" Cluj se va îmbrăca, începând din acest sezon, într-un echipament nou pentru România. Clubul nostru şi compania germană de echipament sportiv, Erima, au semnat azi un parteneriat care se va întinde pe următoarele trei sezoane. Compania germană este nouă pe piaţa din România, însă are o tradiţie de peste un secol. Erima s-a înfiinţat în anul 1900, iar între anii 1960 şi 1972 a îmbrăcat sportivii germani participanţi la Jocurile Olimpice. Al doilea titlul mondial câştigat de echipa naţională de fotbal a Germaniei se leagă tot de producătorul de echipament al "şepcilor roşii". În 1974, Gerd Müller, Uli Hoeneß sau Franz Beckenbauer câştigau titlul mondial, învingând Olanda cu scorul de 2-1, în echipamente Erima. Începând din acest sezon, Vali Lemnaru, Robert Veselovsky, Nuno Viveiros şi ceilalţi "studenţi" se vor îmbrăca în echipamentele create de producătorul german. Un nou sezon într-o nouă înfăţişare!

"Proiectul de viitor propus de actuala conducere, tradiţia şi istoria acestui club au fost câteva dintre motivele pentru care am ales Universitatea Cluj drept primul partener oficial din istoria Erima în LIga I din România. Reprezentăm o companie cu o tradiţie de peste un secol, care a însoţit echipele Germaniei la câteva dintre marile competiţii din istorie, aşa că sperăm ca acest parteneriat să fie un prim pas spre un viitor şi mai luminos, atât pentru noi, cât şi pentru "U" Cluj", a spus Mărgărit Amza, reprezentantul SportLife Group, importator unic Erima România.

"Suntem bucuroşi să anunţăm azi parteneriatul cu Erima, un brand german de mare tradiţie. Ne aşteaptă un sezon dificil, însă în care ne punem mari speranţe. Pornim la drum cu o echipă întărită, cu un staff puternic, condus de Mihai Teja, aşa că avem doar motive să fim încrezători", a spus Vlad Munteanu, preşedintele clubului Universitatea Cluj.

Jucătorii Nicolae Muşat, Leonidas Panagopoulos şi Nuno Viveiros au prezentat azi noul echipament al echipei noastre. Primul rând de tricouri va avea designul tradiţional, alb-negru, în dungi, al doilea echipament va fi alb, cu inserţii negre, în timp ce varianta a 3-a va fi de culoare roşie cu motive negre.

Universitatea Cluj va îmbrăca, oficial, noile echipamente duminică, de la ora 21:00, atunci când va întâlni formaţia Petrolul Ploieşti, în meciul programat pe Cluj Arena, în optimile Cupei Ligii.

foto Mihai Medan (ZIUA de CLUJ)