Juniorii lui "U" au pierdut semifinala Ligii Elitelor, dar am câştigat o super-generaţie
Publicat in Mai 6, 2016
Echipa noastră sub 19 ani a fost învinsă de formaţia Viitorul Constanţa, 3-4, după executarea loviturilor de la 11 metri, în semifinalele Ligii Elitelor. Dobrogenii au fost cei care au deschis scorul, însă ai noştri au egalat înainte de pauză, prin Norbert Janos. Tot Janos a fost aproape de a face "dubla", în repriza secundă, dar şutul său a mers pe lângă poartă. S-a terminat 1-1 după timpul regulamentar, aşa că s-a trecut direct la executarea loviturilor de la 11 metri, acolo unde Viitorul a avut nervii mai tari. 

Băieţii noştri rămân, însă, cu bucuria câştigării fără drept de apel a sezonului regulat, dar şi cu prestaţia excelentă de ieri, în faţa unei echipe care a avut în componenţă destui jucători din Liga I. Pe lângă asta, micii "studenţi" au aliniat o echipă cu cinci fotbalişti de doar 17 ani în primul "11". Sâmbătă, "U" va disputa finala pentru bronz, contra celor de la Dinamo. 

iată echipa noastră în meciul de joi: Pop - Chindriș, Nistor, Irimie - Chifu (90, Manu), Vlad (82, Moșuț),  Dulca (68, Fodor), Berci - Hațiegan - Moruțan (68, Pop Solovăstru), Janos. Antrenor: Călin Sălăgean