Înfrângere în „Ghencea”. Steaua – „U” Cluj 2-0
Publicat in Februarie 18, 2014

Steaua a atacat din primele minute ale meciului, dar „studenţii” nu s-au lăsat impresionaţi. Cristocea (9) i-a redus la tăcere pe cei 10.000 de oameni din Ghencea cu o ratare singur cu Tătăruşanu, portarul naţionalei parând cu un reflex excelent. Gazdele au fost periculoase în special la fazele fixe în prima jumătate a reprizei, jocul compact şi extrem de devotat al băieţilor noştri oferindu-le foarte puţine spaţii de manevră. Cu puţine secunde înainte de pauză, Lemnaru l-a întins şi el pe Tătăruşanu cu un şut-centrare, însă steliştii au dat lovitura în ultima secundă. Când arbitrul Ovidiu Haţegan se pregătea să fluiere finalul reprizei, Popa a scăpat singur cu Veselovsky şi a înscris cu o „scăriţă”.

Steliştii au ieşit de la cabine decişi să încheie conturile, dar Veselovksy a intervenit excelent la un şut în diagonală. Atacurile gazdelor au continuat, dar „studenţii” au reuşit să se apere compact. Antrenorul Mihai Teja a forţat cu Gabriel Machado, însă steliştii au fost cei care au marcat, până la urmă. Szukala l-a învins pe Veseleovksy cu o lovitură de cap, cu nouă minute înainte de final.

S-a terminat 2-0 pentru Steaua, însă cursa pentru îndeplinirea obiectivului continuă la Piatra Neamţ, cu un meci contra Ceahlăului.

 Iată echipa folosită de Universitatea contra Stelei: Veselovski - Ciupe, Ninu, I. Neag, Târnăcop - Bucşa, A. Lungu (67, Machado) - Max Nicu, Cristocea, Boutadjine (83, Borza) - Lemnaru