Ne facem încălzirea pentru Liga I cu "Şepcile roşii", într-un meci caritabil
Publicat in Februarie 16, 2015
Universitatea Cluj şi fanii din peluza "Şepcile roşii" vor disputa miercuri, de la ora 19:00, un meci caritabil, pe parchetul Sălii Polivalente. Până la partida cu ASA Târgu Mureş, de pe teren propriu, prima din returul Ligii I, au mai rămas doar câteva zile. Pentru ca aşteptarea să fie mai scurtă, miercuri, de la ora 19:00, vă aşteptăm la Sala Polivalentă pentru un meci demonstrativ în care "studenţii" vor întâlni fanii din peluza "Şepcile roşii". Evenimentul este unul caritabil, iar toate fondurile strânse vor fi donate Asociaţiei Hans Spalinger, partenerul nostru de suflet, cea care din 2004 luptă pentru integrarea în societate a copiilor cu handicap mental sever.

Preţul unui bilet este de 5 lei, iar tichetele pot fi achiziţionate începând de marţi, de la magazinul oficial al Universităţii Cluj, din Iulius Mall, sau miercuri, de la ora 12:00, la casele special amenajate la Sala Polivalentă.

Aşadar, până la întâlnirea cu ASA Târgu Mureş, Lemnaru, Veselovsky şi ceilalţi "studenţi" joacă în familie, alături de suporterii Universităţii Cluj.

Vă aşteptăm!