Ne-au muşcat! Dinamo Bucureşti - "U" Cluj 3-0
Publicat in Martie 2, 2015
Echipa noastră a fost învinsă, în "Ştefan cel Mare", de formaţia Dinamo Bucureşti, cu scorul de 3-0. Era minutul 4 când Geoffrey Castillion a profitat de gafa lui Nedelcearu, a scăpat singur cu Naumovski, dar macedoneanul din poarta dinamoviştilor a respins cu un reflex de senzaţie. Soarta meciului s-a scris altfel din acel moment. "Câinii" au atacat cu toate forţele, iar la mijlocul reprizei, Kamil Bilinski a profitat de o minge trimisă în centrul careului, marcând cu un şut puternic. În repriza secundă, ai noştrii au trecut la conducerea jocului, dar fără ocazii mari. Tot Dinamo a marcat, prin Valentin Lazăr, scăpat singur cu Veselovsky, iar acelaşi Bilinski a închis tabela în minutul 93.

"Studenţii" au terminat în 10 jucători, după ce Narcisse Bambara a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene (75).

Miercuri, de la ora 21:30, pentru "U" urmează meciul primăverii, manşa tur a semifinalelor Cupei României, în Gruia, contra echipei CFR 1907.

Iată primul "11" trimis de George Ogăraru în teren contra FC Dinamo: Veselovsky (cpt.) - Ciupe, Skvorc, Neag, Bambara - Ceppelini, Costin (79, Daniel Martins), Van den Broek - Zijler (62, Morar), Castillion, Kovacs (35, Calcan).

foto dolce-sport.ro