Lukasz Szukala: „Mergem la Sibiu sa luam 3 puncte!”
Publicat in Noiembrie 30, 2011
Fundasul Universitatii Cluj, Lukasz Szukala, e convins ca „Sepcile rosii” nu vor avea un meci usor, sambata, cu Vointa Sibiu, desi gazdele se bat pentru evitarea retorgradarii. „U” intalneste Sibiul, in deplasare, pe 3 decembrie, de la ora 13:00, in cadrul etapei a 16-a a Ligii 1. 

„In mod sigur va fi un meci greu, trebuie sa ne concetram si sa tratam adversarul foarte serios. Vremea nu este una tocmai potrivita pentru fotbal, dar ambele echipe vom evolua pe acelasi teren, in aceleasi conditii si trebuie sa ne facem treaba cum trebuie. Normal, mergem sa luam trei puncte! Nu sunt genul de jucator care sa comenteze arbitrajele, insa au fost prea multe greseli in ultima etape, iar acest lucru nu ma priveste pe mine. Totusi, acei arbitri ar trebui sa stie ca vor fi retrogradati treptat, daca tot continua sa greseasca, si nu stiu cat de mult le-ar conveni asta. 

Noi trebuie sa ne concentram la fiecare meci in parte, sa o luam treptat, deoarece e prea devreme sa vorbim de o clasare la final de sezon. Trebuie sa castigam meciurile ce le mai avem in acest tur, iar apoi vom avea timp la iarna sa pregatim returul. Normal, ne vom bucura ca vor veni jucatori noi, intariri, dar asta e treaba antrenorilor si a conducerii”, a declarat Lukasz Szukala.

Inaintea meciului Vointa Sibiu – „U” Cluj, fotbalistii pregatiti de Ionut Badea ocupa locul 4 in Liga 1, cu 26 de puncte acumulate.