Juniorii A si B defileaza in campionat
Publicat in Octombrie 4, 2011
Grupele de juniori A si B din cadrul clubului Universitatea Cluj au jucat in weekendul trecut cu grupele similare de la FC Zalau, impunandu-se fara probleme cu scorul de 5-0, respectiv 3-1. 

Grupa A, pregatita de Gheorghe Barbu, a rezolvat meciul cu FC Zalau inca din prima repriza, fluierul pauzei oprind meciul la 3-0 pentru „U” Cluj. Marcatorii din primele 45 de minute au fost Calcan (min.15), Ursu (min.20) si Horvat (min.45). Tehnicianul „Sepcilor rosii” a inceput in formula: Ticrea – Man, Cordos, M. Muresan, Kovacs, Calcan, Ursu, Horvat, C. Muresan, Baciu, Zamfir. Dupa revenirea de la vestiare, „U” Cluj a continuat sa defileze, Ursu reusind „dubla” in minutul 46. Lucian Baciu a inchis tabela la 5-0, in minutul 85. 

Juniorii B au inceput mai greu jocul cu FC Zalau, fiind condusi cu 1-0. Antrenorul Calin Salagean au inceput meciul cu urmatorii jucatori: Niczuly – Inovan, Dulap, Crisan, Holobutiu, Candea, Keresztes, Gavaller, Greu, Zdroba, Hampea. Pana la pauza, clujenii au intors scorul, Dulap si Hampea facand 2-1 pentru „U”. Dupa revenirea de la vestiare, si-a trecut si Dan Zdroba numele pe lista marcatorilor, Universitatea Cluj impunandu-se cu 3-1.