Ionut Badea si Bogdan Ungurusan, despre eliminarea din Cupa
Publicat in Septembrie 22, 2011
Tehnicianul Universitatii Cluj, Ionut Badea, a recunoscut ca e frustrant faptul ca echipa a parasit Cupa Romaniei inca din faza saisprezecimilor si le cere scuze suporterilor pentru esecul de ieri. „N-am reusit sa ne atingem acest inceput de obiectiv, am fost eliminati dintr-o competitie la care noi speram. Ar fi fost frumos pentru Universitatea sa joace o finala in acest an, dar am avut parte de o situatie in care am disputat trei meciuri in sase zile. Cupa Romaniei e o competitie aparte si ne pare rau ca nu am mers mai departe. Lucram mult cu gandul la bunul mers al echipei. Nu vorbesc de arbitraj, deoarece sunt chestiuni pe care le vede toata lumea. E o frustrare pentru ca muncim foarte mult si ne pare rau de suporteri care sunt dornici de performante. Ne cerem scuze fata de ei. Din pacate, anul acessta nu am reusit, dar in anii urmatori vom gestiona altfel aceasta situatie”, a declarat Ionut Badea.

Acesta a fost completat de fundasul de banda dreapta, Bogdan Ungurusan, care a spus ca el si colegii sai sunt foarte dezamagiti. „Este destul de greu, tinand cont ca aceasta competitie era unul din obectivele noastre. E dureros, dar trebuie sa uitam cat mai repede acest meci”, a declarat Ungurusan. 

„Vom da totul pentru cele 3 puncte”
In ceea ce priveste meciul de sambata, din Liga 1, cu Ceahlaul Piatra-Neamt, antrenorul „Sepcilor rosii” e convins ca elevii sai nu vor avea o partida usoara. „Ceahlaul a avut abordari diferite in meciurile de acasa si din deplasare. E o echipa buna a acestui inceput de campionat. Pentru viitorul apropiat este o partida capitala pentru noi, pentru moral si pentru intoarcerea acasa. Noi am avut un parcurs bun al consistentei jocului, dar lipseste acel ceva, o chestiune de detaliu”, a mai spus antrenorul Universitatii Cluj. „O victorie cu Ceahlaul ar mai repara putin din rezultatele din ultima perioada. Noi vom da totul pentru cele trei puncte”, a completat Ungurusan. „U” Cluj – Ceahlaul Piatra-Neamt se joaca sambata, 24 septembrie, de la ora 19.00, pe stadionul „Gaz Metan” din Medias.