George Ogăraru: "Ne concentrăm toate energiile pe meciul cu Dinamo"
Publicat in Februarie 26, 2015
Antrenorul Universităţii Cluj, George Ogăraru, a vorbit azi despre partida cu Dinamo, din deplasare, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I. Tehnicianul spune că echipa a învăţat din greşeile comise în precedenta partidă şi e convins că, la Dinamo, "studenţii" vor arătat o cu totul altă faţă. 

"Echipa este concentrată pe meciul următor. Am avut o şedinţă în vestiar în care am cred că am lămurit anumite situaţii, iar jucătorii sunt sută la sută focusaţi pe meciul următor. Dinamo e o echipă foarte bună, iar revenirea lui Matei ar fi un plus pentru ei. Noi vrem să câştigăm acest meci, pentru asta ne pregătim. Trebuie să învăţăm din greşelile pe care le-am făcut contra celor de la ASA. Am avut o prestaţie slabă, dar sunt convins că lucrurile se vor schimba în bine", a spus George Ogăraru.

Acesta a explicat şi decizia de a-i trimite pe jucătorii Andrei Lungu şi Vasilică Cristocea să se pregătească cu echipa secundă. "Consider că interesul personal al oricărui jucător nu trebuie să primeze în faţa interesului grupului. Cei doi au fost sancţionaţi pentru mai multe abateri disciplinare", a spus Ogăraru.

Partida dintre Dinamo Bucureşti şi "U" Cluj se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, şi va fi transmisă în direct de Digisport şi Look TV.