George Ogăraru, despre Craiova şi venirea lui Mihai Neşu
Publicat in Septembrie 19, 2014
Antrenorul George Ogăraru a vorbit vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, despre partida din etapa viitoare, cu CSU Craiova, dar şi despre prima zi a lui Mihai Neşu la Universitatea. "Studenţii" vor întâlni în etapa viitoare pe CSU Craiova, una dintre echipele care încearcă să se recupereze după startul mai puţin bun de sezon. Ogăraru se aşteaptă la o confruntare dificilă contra echipei care, în etapa trecută, a obţinut prima victorie în acest campionat, la câteva zile după venirea noului staff tehnic, condus de Sorin Cârţu şi Emil Săndoi. "Meciul cu CSU Craiova va fi foarte dificil. Odată cu schimbarea de antrenor, echipa s-a întărit, vine cu o tactică diferită, am studiat-o cu atenţie. Pentru noi e important să câştigăm. Avem nevoie de sprijinul suporterilor, venim după un rezultat negativ, pe care nici acum nu l-am digerat", a spus George Ogăraru.

Acesta a vorbit şi despre prima zi a lui Mihai Neşu la Universitatea, noul analist video al echipei noastre fiind prezent miercuri, la antrenamentul echipei. "Pentru jucători a fost ceva extraordinar, eu aşa am simţit. Mihai a venit la stadion, a intrat în vestiar, le-a vorbit jucătorilor, iar apoi a supravegheat şedinţa de pregătire pe care am efectuat-o în sala de forţă. Seara am petrecut-o împreună cu tot staff-ul şi jucătorii la masă. A fost un eveniment în familie, iar Mihai face deja parte din familia aceasta. Am simţit bucurie în ochii lui. Ne va ajuta mult", a spus antrenorul echipei noastre.

Partida dintre "U" Cluj şi CSU Craiova se va disputa luni, de la ora 21:00, pe Cluj Arena, şi contează pentru etapa a VIII-a a Ligii I.