Fiţi alături de "U". Pe stadion! Se vând bilete pentru meciul cu Oţelul
Publicat in Noiembrie 27, 2014
Biletele pentru partida extrem de importantă, de sâmbătă, contra Oţelului Galaţi, se vând, începând din această dimineaţă, la casele special amenajate la Cluj Arena (vis-a-vis de hotelul Sport). Preţurile pentru partida contra ocupantei locului 16 în clasament sunt aceleaşi cu care v-am obişnuit în acest sezon, după cum urmează: 

Peluză – 10 lei

 

Tribuna a II-a: 20 de lei

 

Tribuna I: 30 de lei

 

Zona VIP, etaj 4 – 50 de lei

 

Zona VIP, etaj 3 – 60 de lei

 

Zona VIP, etaj 2 – 100 de lei


Casele de bilete sunt deschise zilnic, între orele 10:00 şi 18:00.
 

După cum v-aţi obişnuit, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50 la sută reducere, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1. Reducerea este valabilă exclusiv pe baza carnetului de elev/student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie.

 

Totodată, copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena.

Partida dintre "U" Cluj şi Oţelul Galaţi, ultima din acest tur al Ligii I pe Cluj Arena, se va disputa sâmbătă, de la ora 18:00. Fiţi alături de "studenţi". Pe stadion!