FC Bihor - "U" Cluj, în "16"-imile Cupei României: "Ar fi extraordinar să punem un nou trofeu în vitrină!"
Publicat in Septembrie 16, 2014
Universitatea Cluj va juca pe 24 sau 25 septembrie, în funcţie de programul stabilit de Federaţia Română de Fotbal, în deplasare, cu FC Bihor Oradea, în faza 16-imilor de finală a Cupei României "Timişoreana". Antrenorul principal, George Ogăraru, consideră că întâlnirea de pe stadionul "Iuliu Bodola" e un prim pas dintr-o aventură cât mai lungă în competiţia K.O. "Sunt mulţumit de tragerea la sorţi, în primul rând prin prisma faptului că jucăm într-o localitate apropiată Clujului şi nu vom petrece foarte mult timp pe drum între două meciuri de campionat. Cred că e şi un meci simbolic, având în vedere că iată, la câteva zile după ce Mihai Neşu a acceptat să facă parte din staff-ul nostru, jucăm în oraşul său. Vom trata acest meci cu seriozitate maximă. Vorbim de un trofeu important, iar Universitatea nu a mai câştigat Cupa din 1965. Ar fi extraordinar să punem un nou trofeu în vitrină", a spus George Ogăraru, antrenorul "studenţilor".

Preşedintele Vlad Munteanu a vorbit şi el despre importanţa partidei de săptămâna viitoare. "Cupa României e o competiţie de tradiţie, are un farmec special. Vom face tot posibilul să ne calificăm, să mergem cât mai departe în competiţie. Niciodată nu ştii ce se poate întâmpla într-o astfel de competiţie. Va fi un program încărcat, însă eu am mare încredere în staff şi în jucători", a spus Vlad Munteanu.

Până la partida din Cupa României "Timişoreana", echipa noastră va juca luni, 22 septembrie, de la ora 21:00, pe teren propriu, cu CSU Craiova, în etapa a VIII-a a Ligii I. Echipa noastră se va antrena mâine, de la ora 10:30, pe terenul de la "Clujana", şedinţa de pregătire fiind deschisă presei şi publicului.