Etapa a patra: Astra Giurgiu – “U” Cluj 3-1
Publicat in August 11, 2013
FC Universitatea Cluj a pierdut astazi, in deplasare, cu Astra Giurgiu, scor 1-3, intr-un meci contand pentru etapa a patra din Liga 1. Cei doi antrenori, Daniel Isaila si Ionel Ganea, au inceput meciul in urmatoarele formule: 

Astra Giurgiu: Lung jr. - Matel, Gaman, Ben Youssef, Morais - Laban, Cristescu - Tembo, Budescu, De Amorim – Ivanovski

”U” Cluj: Dolha - Ciupe, Ninu, Neag, Van Dotten - Kovacs, Bucsa - Takacs, Cristocea, Tirnacop – Dedu

Inceputul de partida a fost dezastruos pentru “Sepcile rosii”, Universitatea Cluj incasand doua goluri in primele noua minute. Ivanovski (min.6) a profitat de o interventie gresita a lui Dolha si a deschis scorul, pentru ca trei minute mai tarziu Budescu sa dubleze avantajul gazdelor. Astra a dominat prima repriza, “studentii” remarcandu-se doar la capitolul ratari: Dedu (min.20 si 22), Cristocea (min.44). Scorul pauzei a fost 2-0 pentru Astra Giurgiu.

Dupa revenirea de la vestiare, Ganea a facut prima modificare in echipa clujeana, Popa intrand in locul lui Kovacs. Jocul Universitatii Cluj s-a schimbat mult in bine, insa tot Astra a fost cu golul. Dupa doua ratari ale lui Popa (min.52) si Ciupe (min.54), dar si una a gazdelor, prin Ivanovski (min.56), elevii lui Isaila au dus scorul la 3-0. Ivanovski a reusit “dubla”, dupa ce a scapat singur cu Dolha, l-a driblat pe acesta si a trimis balonul in plasa (min.68). Pana la finalul meciului, jucatorii Universitatii Cluj s-au instalat in jumatatea adversa, punand presiune pe apararea Astrei. Rezultatul nu s-a lasat asteptat, minutul 79 aducand golul Universitatii Cluj, Valerica Gaman trimitand in propria poarta dupa o lovitura libera executata de Raul Ciupe. “U” Cluj a avut sansa sa reduca din diferenta prin Odiaka, in ultimele minute de joc, insa meciul s-a incheiat cu victoria Astrei, scor 3-1.

In etapa urmatoare, programata luni, 19 august, FC Universitatea Cluj primeste vizita Concordiei Chiajna, pe Cluj Arena.