Emoţii şi trei puncte mari la Satu Mare: Olimpia – „U” Cluj 2-3
Publicat in Martie 6, 2016

Golul din ultimul minut al noului nostru jucător, Jakub Vojtuš, a adus trei puncte mari pentru „U”, în deplasare, cu Olimpia Satu Mare.

Desfăşurarea din prima repriză a meciului din nordul ţării nu ar fi prevăzut niciodată un final atât de dramatic. Echipa noastră s-a aşezat, matură, în jumătatea adversă, a combinat inteligent şi a marcat de două ori în primele 45 de minute. Golgheterul de serviciu, Octavian Ursu, s-a aflat în ambele rânduri la finalizare, de fiecare dată la capătul unor acţiuni superbe. Între cele două goluri, alte două-trei ocazii importante pentru ai noştri.

 

Repriza secundă a adus, însă, revenirea gazdelor în urma a două faze fixe. Tătaru şi Mărkus au marcat pentru Olimpia, restabilind egalitatea. „Studenţii” au forţat, au ratat câteva ocazii imense, prin Ciupe, Ursu sau Vojtuš, până când, la ultima fază, atacantul slovac (23 de ani) să înscrie cu o superbă lovitură de cap, după un corner bătut excelent de căpitanul Ciupe.

 

Echipa noastră ajunge la cota 30 de puncte, iar în etapa viitoare, miercuri, va primi vizita celor de la CSM Râmnicu Vâlcea.

 

Detalii despre ora şi locul de disputare a partidei, precum şi despre preţul biletelor, puteţi afla luni pe site-ul oficial, dar şi pe pagina noastră de Faceboook.

 

Iată echipa aliniată de Mihai Teja sâmbătă, la Satu Mare: Bolboaşă – Butean, Crişan, Şandru, Ciupe (c) – Al. Dan, Boboc – Ursu, Moruţan (70, Cândea), Ciobanu (59, Turcak) – Târnovan (63, Vojtuš).