Egalitate după "repriza" din Gruia. Calificarea se decide acasă!
Publicat in Martie 5, 2015
Prima manşă a semifinalelor Cupei României "Timişoreana" s-a terminat la egalitate, fără goluri. 20 de ani a aşteptat Universitatea să simtă aerul semi-finalelor Cupei. Aseară, în Gruia, "studenţii" au început în forţă, jucând în jumătatea adversă, iar în minutul 8 soarta părea să le fie favorabilă. Lemnaru a fost faultat de Ene, în careu, fundaşul CFR-ului a fost eliminat, iar "U" se afla în faţa deschiderii scorului într-un scenariu perfect. Lemnaru a tras, însă, prea încet, iar Mincă a respins în lateral. "U" a continuat să domine jocul, însă Mincă a fost la post la şutul lui Morar. Iar când portarul a fost depăşit l-a salvat transversala, după o altă lovitură liberă executată bine, de data asta de Ceppelini.

În 10 oameni, "feroviarii" nu s-au pierdut cu firea, dimpotrivă. Deac a iniţiat o acţiune bună în bandă, l-a deschis pe Chanturia în careu, dar gruzinul a tras pe lângă poartă. CFR-ul a mai avut o şansă bună, chiar înaintea de pauză, atunci când Lori Kovacs a respins din apropierea porţii o lovitură de cap, după un corner.

Repriza a doua a fost modestă, fără faze importante de gol. Calificarea în finala Cupei României "Timişoreana" se joacă pe 1 aprilie, acasă, pe terenul Universităţii. 

Iată echipa aliniată de Adi Falub, la revenirea sa pe banca "şepcilor roşii": Veselovsky (cpt.) - Jovanovic, Skvorc, Neag, Ciupe - Kovacs, Costin - Viveiros (69, Calcan), Ceppelini, Morar (71, Gravenberch) - Lemnaru (60, Castillion).  

foto actualdecluj.ro