GALERIE FOTO: Doua din doua cu Dinamo
Publicat in Aprilie 2, 2011
Niculescu si Nasser au adus un succes mare Universitatii Cluj  in fata lui Dinamo Bucuresti. 

Claudiu Niculescu si-a demonstrat din nou veleitatile de golgheter si a deschis scorul  dupa ce a  trimis in poarta , cu capul, centrarea primita de la Delgado (’17).  Daca in tur, pe terenul lui Dinamo, golgheterul nu s-a bucurat la gol, acum situatia a fost diferita. Atacantul si-a serbat reusita impreuna cu galeria, fiind aplaudat la scena deschisa. Reusita sa le-a dat “studentilor” o si mai mare incredere, fapt ce era sa se concretizeze si  pe tabela de marcaj. Niculescu a deviat o minge cu capul spre Nasser, mijlocasul a tras din prima la poarta, dar Dolha a fost la post si  cu un ultim efort a deviat in corner (’43). 

In partea a doua oaspetii au fortat egalarea,  plecand din primele minute spre poarta lui Popa.  Alexe (’56) si Ganea (’63) au tras primele semnale de alarma, Popa a inchis poarta, dar nu a mai avut ce face la sutul lui Danciulescu, din centrul careului (’67).  Echilibrul de pe tabela si avantul “cainilor” au tinut doar cinci minute. Delgado i-a pasat lui Nasser, iar francezul a trimis sec in poarta.  “U” a pastrat avantajul minim pana la final, chiar si in 10 oameni, dupa eliminarea lui Mendy.  Universitatea Cluj si-a trecut in cont a doua victorie in fata lui Dinamo din acest campionat, dupa ce in tur a invins-o cu un spectaculos 4-3. 

CASETA MECIULUI
“U” CLUJ – DINAMO BUCURESTI 2-1
Au marcat: Niculescu (’17), Nasser (‘ 72) / Danciulescu (’67)

“U” CLUJ: Popa – Buhus, Pele, Abrudan, Mendy -  Delgado, Nasser, Bostina (Balde, ’46), Cojocnean (Voican, ’68) – Niculescu (Tony, ’75), Machado.
Antrenor: Ionut Badea

DINAMO: Dolha – Barboianu, Gaman, Grigore, Zie Diabate – Rubio (Bakaj, ’57), Kone, Patrascu (Munteanu, ’46), Alexe – Ganea, Danciulescu (Tucudean, ’80).
Antrenor: Ioan Andone
Cartonase galbene:  Mendy (’74, ’80), Buhus (’91)
Cartonase rosii: Mendy (’80)
Arbitru: Alexandru Tudor (Bucuresti)
Asistenti: Zoltan Szekely (Baia –Mare) , Vasile Marinescu (Bucuresti)
Stadion: “Gaz Metan”Spectatori: 5000